Puncte Weight Watchers Biscuiti montignac faza 1, mayya
Denumire originală: Biscuiti montignac faza 1
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti montignac faza 1, mayya" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 4.6 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 2.9 g/100g | Carbohidraţi | 54.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 13.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.9 g/100g | |
Sodiu | 21 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: desert, biscuiti, dulciuri, montignac
Informaţii/ingrediente
- 100 g tarate grau
- 100 g fulgi ovaz
- 200 g faina integrala
- 2 linguri fructoza (30 g)
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita nucsoara
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- apa cat cuprinde
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca de maini.
Mi-au iesit in total 25 biscuiti(540 g)
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Inghetata cu lapte de cocos, Andrylici (4.6 puncte WW)
Se bate branza cu indulcitorul, se adauga laptele de cocos si frisca batuta spuna, zeama de lamaie si praful de sare. Se bat impreuna 1 minut. Se da la congelator. - Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" (4.6 puncte WW)
Macerare Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, de ananas si apa. Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: http://www.slabute.ro/sanatatea-in-familie/7301-cereale-macerare-fermentare-incoltire.html) Se da prin blender ca sa se formeze o pasta ... - Biscuiti dietetici Trixy (4.6 puncte WW)
Se bat albusurile. Apoi se bat galbenusurile cu mierea si vanilia se adauga albusurile, apoi faina se amesteca, amidonul si se omogenizeaza. Se pun pe foaia de copt cu lingura si se adauga semintele pe deasupra ... - Chec dietetic (4.6 puncte WW)
Intr-un vas se pun ouale, se bat spuma.Deasupra, se pune praful de copt si fructoza, se mixeaza bine.Bicarbonatul de sodiu se stinge cu otet. Se amesteca bine cu restul compozitiei.Se adauga laptele batut si laptele ... - Rulada cu prune si crema de branza (4.5 puncte WW)
Blat: 4 oua 4 linguri zahar esenta de vanilie 4 linguri faina Crema de prune: 500 g prune 1/2 cana zahar 10 g gelatina 1 lingurita scortisoara 1/2 lingurita cardamom Crema de branza: 125 ml smantana 150 g crema de branza 2 linguri zahar tos 10 g gelatina esenta de vanilie
Alimente similare
- Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Paine montignac, mayya (4.3 puncte WW)
Am Obtinut 9 chifle crocante a cate 57 g fiecare,in total 532g de paine monti. - Salata Nicoise Faza I Montignac a la Sylvester (1.6 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si gata :-). Pofta buna! - Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (5.3 puncte WW)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Prajitura cu mere tip montignac, mayya (3.8 puncte WW)
* Încingeţi cuptorul la 175 grd C.* Ungeţi tava cu unt şi apoi presăraţi 3 linguri fructoză.* Curăţaţi merele de căsuţa sâmburilor, le tăiaţi felii şi le aşezaţi în tava. Presăraţi scorţişoară pe mere.* Puneţi merele ...