Puncte Weight Watchers Budinca de cacao si psyillium by Tina
Denumire originală: Budinca de cacao si psyillium
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca de cacao si psyillium by Tina" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.9 g/100g | Carbohidraţi | 9.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: desert, cacao, budinca
Informaţii/ingrediente
- -300g Covalact de tara, iaurt
- -10g gelatina dr Oetker
- -10g cacao pudra, neindulcita
- -10g psyillium tarate
- -indulcitor stevie
Descrierea producător/Mod de preparare
Se prepara gelatina dupa indicatii, se raceste, se amesteca cu restul.
Se da la rece minim 3 ore.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Terci de ovaz si tarate cu iaurt 2.8% grasime (1.1 puncte WW)
Se pun fulgii in apa calduta pana se umfla. Se adauga taratele, iaurtul, scortisoara. Nu lasati taratele in apa/iaurt prea mult timp pt. ca ele trebuie sa se umfle in stomac, nu in apa. - Spuma de cacao cu iaurt integral by Tina (1.1 puncte WW)
Se bat albusurile spuma, se incorporeaza iaurtul si restul ingredientelor. Se consuma cu fructe sau nuci, seminte. - Spuma de cacao cu iaurt by Tina (1.1 puncte WW)
Se bat albusurile spuma si la final se adauga indulcitorul, mirodeniile. Se aseaza un strat de albus, unul de iaurt. Delicios alaturi de fructe de sezon - Inghetata de capsuni si cirese (1.1 puncte WW)
se amesteca toate ingredientele in blender si se da la rece. - Desert cu aroma de rom, Lumy (1.1 puncte WW)
se amesteca toate ingredientele se serveste rece Din cantitatile de mai sus ies 250g (o cana)
Alimente similare
- Crema de branza cu cacao si psyillium by Tina (1.3 puncte WW)
Se amesteca, nu se consuma imediat pentru a lasa psyillium-ul sa "lege" amestecul, conferindu-i o consistenta de budinca. - Budinca de cacao cu nuci si seminte by Tina (1.9 puncte WW)
Se prepara gelatina pe baie de aburi, se raceste, se amesteca cu restul. La frigider pana se incheaga. Reteta inspirata dupa jeleul Anqutzei :) - Iaurt integral cu cacao si psyillium (1.1 puncte WW)
Se amesteca. - Budinca de oua a la Tina (5.8 puncte WW)
- Budinca/jeleu din capsuni si iaurt by Tina (1 puncte WW)
Se baga la blendert toate, mai putin murele care se adauga intregi. Se prepara gelatina pe foc, se lasa la racit, se adauga si ea, se lasa la rece minim 3 ore Reteta inspirata de slabuta Sherpika