Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.5 /100g | Colesterol | 53 mg/100g | |
Grăsimi | 3.21 g/100g | Carbohidraţi | 0.95 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.934 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.4 g/100g | Zaharuri | 1.03 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.274 g/100g | Proteine | 19.44 g/100g | |
Sodiu | 1098 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Prosciutto Cotto, Negroni (2.4 puncte WW)
- Bacon canadian, Schneiders (2.4 puncte WW)
- Jambon porc, Theo Bauwens (2.4 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne si grasime, crud (2.4 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita (2.4 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit (2.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, intreg, fara os, carne degresata, neincalzit (2.7 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, intreg, fara os, carne si grasime, neincalzit (2.8 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, intreg, fara os, carne si grasime, neincalzit (2.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat in spirala, fara os, carne degresata, neincalzit (2.5 puncte WW)