Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Curcan cu legume in aspic "a la Carmela"

Denumire originală: Curcan cu legume in aspic

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Curcan cu legume in aspic "a la Carmela"" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 8.2 g/100g Carbohidraţi 3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 8.7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: legume, curcan, aspic

Informaţii/ingrediente

 3 litri de apa, o pulpa inferioara de curcan (800g), un morcov (150g), o ceapa (50g), un ardei rosu gras(150g), un ardei iute, sare si piper dupa gust (2 lingurite), 2 capatani usturoi de curte (30g dupa curatare) si un plic de gelatinade 10g.

Pentru 100g produs finit:

- 30ml apa

-40g pulpa inferioara curcan (fara piele si os, dupa ce a fiert)

- 5g ceapa si 15g morcov

- 1g sare si piper, ardei iute

- 1g gelatina

- 3g usturoi

- 15g ardei gras rosu

 

Descrierea producător/Mod de preparare

 Se fierbe carnea - cam 3 ore, se adauga dupa 2,5 ore ceapa si morcovul intregi, apoi sare si piper (dupa gust).Se ia de pe foc atunci cand morcovul se poate intepa usor cu furculita. Se lasa sa se mai raceasca si se pune usturoiul zdrobit. Intre timp se scot din oala carnea, morcovul si ceapa, se desface carnea, se taie frumos morcovul si se aseaza in castronele. Tot acolo punem si ardeiul rosu tocat. Se inmoaie gelatina in apa rece, iar cand s-a topit se pune in oala (atentie ca temperatura fierturii sa fie in jur de 60 grade Celsius). Se amesteca bine. Se strecoara si se pune in castronele peste carne, morcov si ardei. Se lasa la racit si se pun in frigider. Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Mazare cu pui (3.1 puncte WW)
    Punem carnea la fiert ,aruncam prim apa si o lasam pana fierbe bine,apoi adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa firab bine impreuna cu carnea.Adugam mazarea la urma punem o ling de bulion.Mai lasam ...
  2. Pui cu mazarea a la Otilia (3.1 puncte WW)
    SE PRAJESTE PUIUL IN ULEIUL DE MASLINE SE SCOATE AFARA SI SE ADAUGA CEAPA CU ARDEIUL SE CALESTE PUTIN SI SE ADAUGA APA FIERBINTE SE PUNE PUIUL INAPOI SI SE FIERBE LA FOC MIC INAINTE CU 20 DE MINUTE ...
  3. Musaca de vinete (3.1 puncte WW)
    Se taie vinetele crude in rondele si se aseaza jumatate din ele intr-un pat cat mai compact pe fundul unei tavi. Pentru cei care suporta, se pot praji usor in ulei inainte. Se face un amestec din ...
  4. Bulgogi, by Noona Kim (3.1 puncte WW)
    Am adaptat la nevoile mele nutritive reteta, deoarece contine mult mai multe ingrediente care ar fi crescut valoarea calorica a produsului final. Se curata perele nashi de coaja si se taie bastonase de dimensiunea ...
  5. Rulouri de piept de pui ramo0215 (3.1 puncte WW)
    Se bate pieptul. Se umple cu ou, castravete si capia. Se baga la cuptor pe hartie de copt.

Alimente similare

  • Aspic "Slabuta" (1.6 puncte WW)
  • Ciorba de curcan cu legume (0.6 puncte WW)
    Se fierbe carnea,apoi se scoate si se lasa se raceasca. Se pune in apa in care a fiert carnea legumele la fiert si se completeaza cu apa. Cand sunt aproape gata fierte legumele se adauga pasta de ...
  • Ciorba de legume cu piept de curcan (0.4 puncte WW)
    Se pune la fiert carnea, apoi legumele si condimente dupa gust.
  • Pulpa de curcan cu legume la cuptor (2.5 puncte WW)
    Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline. Se presara cu sare, piper si chimen iar in crestaturi se pune usturoiul taiat feliute. Ceapa se taie ...
  • "Degetele" din carne de curcan, umplute cu legume (4.1 puncte WW)
    Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, mamaryl, patrunjelul (toate tocate marunt, la masina de tocat sau la blender), ouale de prepelita, sarea, piperul si taratele de grau. Se formeaza bile care se aplatieaza in mana ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: