Puncte Weight Watchers Mancare de pastai galbene a la Anqutz
Denumire originală: Mancare de pastai galbene a la Anqutz
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de pastai galbene a la Anqutz" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.4 g/100g | Carbohidraţi | 5.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 3.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pastai
Informaţii/ingrediente
- 2 conserve de fasole pastai (900 de gr)
- 90 de gr ceapa
- 15 ml ulei masline
- 15 gr delik'at
- 70 de gr pasta de tomate olympia
Descrierea producător/Mod de preparare
caliti ceapa in ulei, apoi adaugati bulionul, conservele (si cu ceva apa din ele) si delik'atul. fierbeti pana scade.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ghiveci (dovlecei, vinete, fasole pastai, ardei gras) a la Aoede (1 puncte WW)
Am calit ceapa cu o lingura de ulei de masline. Am mutat ceapa din vasul in care am calit-o in vasul pentru ghiveci (astfel am mai scurs din ulei). Am adaugat legumele. Carnea trebuie sa precizez ... - Macris scazut a la Laura (1 puncte WW)
400 g macris 2 oua 200 ml lapte 60 g faina 40 ml ulei 3 cepe 2 capatani usturoi - Mancare de dovlecei (1 puncte WW)
. - Cartofi cu mazare si morcovi (1 puncte WW)
se inabusa ceapa in putina apa, se adauga cartofii si se completeaza cu apa; dupa ce cartofii au fiert, se adauga mazarea si morcovii din conserva, rosiile decojite si date pe razatoare si mararul; se ... - Mancarica de mazare cu dovlecei a la Raluca (1 puncte WW)
Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 10 g de unt. Intr-o oala se pune apa cu dovleceii, gogosarii si Maggi. Se lasa 3-4 minute sa fiarba apoi se adauga mazarea si ceapa calita. Se ...
Alimente similare
- Mancarica de pastai proaspete galbene (0.8 puncte WW)
pastai galbene proaspete 950 gr rosii 500 gr ceapa 200 gr ceapa verde 46 gr marar 13 gr patrunjel 13 gr ulei de masline 2 linguri ghimbir, sare, piper dupa gust - Supa cu pastai galbene si smantana (0.8 puncte WW)
- Pastai galbene (fasole galbena), proaspete, crude (0 puncte WW)
- Mancare de ciuperci by Anqutz (1.4 puncte WW)
-500 ge ciuperci - 30 ml ulei - 190 gr morcov - 300 gr ardei gras rosu - bulion - Mancare de mazare a la Anqutz (1.3 puncte WW)
400 gr rosii in conserva clever – 48 kcal 500 gr mazare casa taraneasca – 350 kcal 120 gr ceapa – 50.4 kcal 1 lingura delikat – 18 kcal 1 lingura ulei masline – 132.6 kcal