Puncte Weight Watchers Paine din faina alba si integrala, Nick
Denumire originală: Paine din faina alba si integrala
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine din faina alba si integrala, Nick" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3.6 g/100g | Carbohidraţi | 38 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine integrala
Informaţii/ingrediente
175 de grame faina integrala de grau
250 de grame de faina alba de grau
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine integrala, Roberto (4.4 puncte WW)
- Paine neagra ambalata (4.4 puncte WW)
- Paine cu secara si faina de soia, Savoria (4.4 puncte WW)
- Paine Toast Integrala, PanPiuma (4.4 puncte WW)
Faina integrala- 64%, apa, ulei de masline - 3%, faina de cereale, sare si drojdie - Paine hipoglucidica feliata, Vel Pitar (4.4 puncte WW)
Faina neagra de grau ( 33%), apa, tarate de grau (20%), gluten de grau, grasimi vegetale hidrogenate, drojdie, sare iodata, conservanti ( acid sorbic), otet alimentar. Contine: gluten.
Alimente similare
- Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in (7.2 puncte WW)
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana ... - Faina integrala bio pentru paine (5.9 puncte WW)
- Faina de grau, alba, pentru paine, imbogatita (6.9 puncte WW)
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (0 puncte WW)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada (4.8 puncte WW)
Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul. Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete. Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite ...