Puncte Weight Watchers Pate de ficat de pui a la Ioana
Denumire originală: Pate de ficat de pui
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de ficat de pui a la Ioana" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 5.8 /100g | Colesterol | 432 mg/100g | |
Grăsimi | 11 g/100g | Carbohidraţi | 14 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 23 g/100g | |
Sodiu | 574 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, pate, ficat, pate pui
Informaţii/ingrediente
- 500 g ficăţei de pui
- 25 g unt 65% grăsime
- 100 ml lapte 1.5 % grăsime
- sare, piper, busuioc
Din aceste cantităţi ies 400 g de pate.
Descrierea producător/Mod de preparare
Ficăţeii se fierb în apă cu sare, se lasă să se răcească, iar apoi se taie mărunt şi se pun în blender, mixând bine şi adăugând pe parcurs o ceşcuţă şi jumătate din supa în care au fiert.
Apoi se adaugă untul la temperatura camerei şi treptat laptele, mixând bine şi asezonând cu sare şi condimente, până se obţine o compoziţie cremoasă, nu foarte tare.
Se serveşte rece, pe felii de pâine, alături de roşii, castraveţi etc.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Sandwich cu somon si crema de branza (LOX) (5.7 puncte WW)
Se ung feliile cu crema de branza si se marunteste somonul. - Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika (5.7 puncte WW)
Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca. Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele. Sparanghelul de opareste aprox. 5 min., apoi se scoate in apa rece cu gheata, cel alb se taie in bucati ... - Briose cu dovlecei (5.7 puncte WW)
se amesteca toate ingredientele, se impart in 12 forme de briose. Se coc la foc mediu (testul scobitorii) - Cascaval de casa cu margarina (5.6 puncte WW)
Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci. Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon. Branza rezultata se amesteca cu branza de capra, bicarbonatul si sarea. Intr-o craticioara se pune margarina si apoi ... - Terina de somon (5.6 puncte WW)
Se mixeaza componenetele si se pun intr-un vas termorezistent la cuptor. Pofta buna!
Alimente similare
- Pate de ficat gras, conservat (pate din ficat de gasca), afumat (12.9 puncte WW)
- Pate de ficat de pui (5.1 puncte WW)
- Pate din ficat de pui, VAmedeea (7.2 puncte WW)
Se pun la fiert ficateii impreuna cu ceapa si patrunjelul. Cand sunt gata se scurge zeama in alt recipient, iar ficateii si legumele se amesteca cu untul si 3-4 linguri din apa in care au ... - Pate ficat pui a la Tinky (3.7 puncte WW)
Se fierbe ficatul, dupa care se pune intr-un vas impreuna cu galbenusurile fierte, mustarul, iaurtul si se amesteca cu blendereul pana devine o paste omogena. Se condimenteaza dupa gust. - Pate de ficat de vita facut in casa (6.2 puncte WW)
Pateul l-am realizat din 540g ficat de vita,100g unt, 100g ceapa, sare si piper