Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Pate de ficat de pui a la Ioana

Denumire originală: Pate de ficat de pui

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de ficat de pui a la Ioana" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 5.8 /100g Colesterol 432 mg/100g
Grăsimi 11 g/100g Carbohidraţi 14 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 23 g/100g
Sodiu 574 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: pui, pate, ficat, pate pui

Informaţii/ingrediente

- 500 g ficăţei de pui
- 25 g unt 65% grăsime
- 100 ml lapte 1.5 % grăsime
- sare, piper, busuioc

Din aceste cantităţi ies 400 g de pate.

Descrierea producător/Mod de preparare

Ficăţeii se fierb în apă cu sare, se lasă să se răcească, iar apoi se taie mărunt şi se pun în blender, mixând bine şi adăugând pe parcurs o ceşcuţă şi jumătate din supa în care au fiert.

Apoi se adaugă untul la temperatura camerei şi treptat laptele, mixând bine şi asezonând cu sare şi condimente, până se obţine o compoziţie cremoasă, nu foarte tare.

Se serveşte rece, pe felii de pâine, alături de roşii, castraveţi etc.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Sandwich cu somon si crema de branza (LOX) (5.7 puncte WW)
    Se ung feliile cu crema de branza si se marunteste somonul.
  2. Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika (5.7 puncte WW)
    Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca. Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele. Sparanghelul de opareste aprox. 5 min., apoi se scoate in apa rece cu gheata, cel alb se taie in bucati ...
  3. Briose cu dovlecei (5.7 puncte WW)
    se amesteca toate ingredientele, se impart in 12 forme de briose. Se coc la foc mediu (testul scobitorii)
  4. Cascaval de casa cu margarina (5.6 puncte WW)
    Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci. Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon. Branza rezultata se amesteca cu branza de capra, bicarbonatul si sarea. Intr-o craticioara se pune margarina si apoi ...
  5. Terina de somon (5.6 puncte WW)
    Se mixeaza componenetele si se pun intr-un vas termorezistent la cuptor. Pofta buna!

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: