Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Piept de curcan la cuptor

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Piept de curcan la cuptor

Denumire originală: Piept de curcan la cuptor

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de curcan la cuptor" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 3.4 g/100g Carbohidraţi 2.3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 32.3 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: curcan, piept, friptura

Informaţii/ingrediente

  • piept de curcan 1045g
  • 1 ceapa 130g
  • 6 catei usturoi 18g
  • ulei de masline 25g
  • verdeturi provence 5g
  • busuioc

Descrierea producător/Mod de preparare

Spalam bine pipetul, il crestam si-l asezam intr-un vas termorezistent in care am pus in prealabil uleiul. Adaugam ceapa taiata in patru, condimentam pieptul si punem usturoiul taiat in doua pe lung in crestaturile facute si in tava. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Dupa app 1 ora luam folia si mai lasam 20 min.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Carne de pui la gratar (3.6 puncte WW)
    Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare.
  2. Piept de pui marinat la cuptor (3.6 puncte WW)
    Se amesteca usturoiul pisat cu mierea, uleiul de masline, condimentele, vinul si zeama de portocale. Se adauga ceapa taiata pestisori si se prepara un sos marinat in care se tine pieptul de pui 1-2 ore. ...
  3. Frigarui de pui by Moni (3.5 puncte WW)
    piept de pui 200g ciuperci din conserva intregi 100g ardei gras rosu 40g dovlecel 60g kaiser 50g ulei de masline 5 ml
  4. Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1 (3.4 puncte WW)
    Se spală cotletele de porc şi se usucă cu şerveţele de hârtie. Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie şi se sotează cotletele de porc pe ambele părţi până când se rumenesc; se scot ...
  5. Friptura de iepure de casa (3.3 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: