Puncte Weight Watchers Piept de pui, carne macra (fara piele), gatit, prajit
Denumire originală: Piept de pui, fara piele, gatit, prajit
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui, carne macra (fara piele), gatit, prajit" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3.6 /100g | Colesterol | 85 mg/100g | |
Grăsimi | 3.6 g/100g | Carbohidraţi | 1.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.8 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.2 g/100g | Proteine | 31 g/100g | |
Sodiu | 74 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: piept pui, pui prajit, piept pui prajit
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piept de pui, carne macra (fara piele), gatit, prajit"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Piept de pui gatit, fara piele (3.6 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, la cuptor, fript (3.6 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), maruntaie, gatite, fierte la foc mic (innabusite) (3.5 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne macra, gatita, innabusita (3.5 puncte WW)
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne macra, cruda (3.5 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, prajit (4.1 puncte WW)
- Rata, boboc de rata, domestica, White Pekin, piept, carne macra, gatit fara piele, la cuptor (3 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne si piele, gatit, prajit, cu aluat (6.2 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne si piele, gatit, prajit, pane (5.2 puncte WW)
- Fast Foods, Pui prajit, piept de pui, doar carne, fara piele si fara pane (3.4 puncte WW)