Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Prajitura cu branza fara aluat

Denumire originală: Prajitura cu branza

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu branza fara aluat" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 7.1 g/100g Carbohidraţi 7.3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 8.2 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: prajitura, prajitura branza

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: 
- 500 g branza de vaci (noi punem degresata)
- 3 oua mici (sau 2 mari)
- 125 g zahar(indulcitor)
- 2 plicuri zahar vanilat(se poate si fara)
- 100 ml smantana (cat mai slaba)
- 180 ml lapte (degresat)
- 70 ml ulei
- 1 plic budinca vanilie
- margarina pentru uns tava
- zahar pudra pentru ornat (si fara el se poate)

Descrierea producător/Mod de preparare

Mod de preparare
Daca branza mai contine zer se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune intr-un castron si se amesteca cu oua, zahar si vanilie apoi si cu smantana.
Budinca se amesteca cu laptele caldut si se toarna peste amestecul de sus. 
Se adauga uleiul.
Totul se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt nu prea mare si se baga la cuptor pentru aproximativ 45 minute.
Optional se pot pune si stafide.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Briose cu afine a la sherpika (3.1 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele lichide. Separat se amesteca faina cu praful de copt si se toarna peste ele compozitia lichida. La final se adauga afinele. Se pun in forme de briose si se dau la cuptorul ...
  2. Prajitura cu pere, rasturnata (3.1 puncte WW)
    Am folosit tava mare, de la aragaz. Curatam merele/perele/pierscile (si ce fructe va mai trece voua prin cap sa incercati) de coaja si le scobim interiorul/scoateti samburii, le taiem in jumatati. Tapetam o tava cu unt din ...
  3. Briose cu ovaz si capsuni, sherpika (3.1 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele uscate, apoi ingredientele lichide si banana pisata, mai putin capsunile. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate, apoi se adauga capsunile taiate in cubulete. Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute. Pofta buna!
  4. Crema de zahar ars Madalina (3.1 puncte WW)
    Albusurile se bat spuma cu un praf de sare; dupa ce acestea devin ca o bezea, treptat adaugam cate o lingura din zaharul tos (200 g); apoi se amesteca cu galbenusurile, laptele rece si esentele(optional ...
  5. Tort cu mere a la ramo0215 (3.1 puncte WW)
    Se curata merele de coaja si de samburi. Se unge o tava cu 10g margarina. Se aseaza merele. In scobiturile merelor punem restul de margarina si gemul. Intr-un vas se bat albusurile. In alt vas se freaca galbenusurile cu fructoza, ...

Alimente similare

  • Placinta cu branza, fara aluat (1.6 puncte WW)
  • Placinta cu branza fara aluat, mayya (3 puncte WW)
    600 g branza de vaci degresata, 400 g urda, 4 oua, 100g indulcitor pudra, esenta rom, esenta vanilie, coaja rasa de la o portocala, sare.
  • Pasca fara aluat (5 puncte WW)
      Mod de preparare: Intr-un vas am batut spuma ouale. Am adaugat zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si iar am amestecat bine. Am adaugat smantana, fructoza, praful de budinca si iar am mixat bine. La ...
  • Quiche fara aluat (5.3 puncte WW)
    Se incalzeste cuptorul. Se unge o tava de sticla cu cele 6 g de unt. Se taie ceapa, bacon, patrunjel. Se rade cascavalul. Se amesteca ingredientele si se dau la cuptor 45 minute la 170 grade Celsius.
  • Pasca fara aluat by Tina (2.2 puncte WW)
    Se amesteca toate, se pun in tava de chec, pe hartie de copt, la cuptor.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: