Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Prajitura cu pere, rasturnata

Denumire originală: Prajitura cu fructe

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu pere, rasturnata" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 4.1 g/100g Carbohidraţi 25 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 4.2 g/100g
Sodiu 0.3 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: desert, prajitura, pere

Informaţii/ingrediente

  • - 2 kg pere
  • - 50g de zahar
  • - 50 gr unt
  • - 10 oua
  • - 10 linguri de zahar
  • - 10 linguri de faina
  • - 10 gr sare coaja de lamaie

Descrierea producător/Mod de preparare

Am folosit tava mare, de la aragaz.

Curatam merele/perele/pierscile (si ce fructe va mai trece voua prin cap sa incercati) de coaja si le scobim interiorul/scoateti samburii, le taiem in jumatati.

Tapetam o tava cu unt din belsug (mai lasam in tava cateva bucatele de unt)si cu zahar, asezam fructele in tava si le bagam in cuptor la 180 grade cam 30 minute pana se inmoaie(verificati apasand cu degetul o bucatica).

Cat timp sunt fructele la cuptor facem pandispanul:Separam galbenusurile de albusuri.Frecam galbenusurile cu zaharul bine de tot.

Albusurile le batem bat cu un praf de sare si acum le adaugam peste galbenusuri alternand o lingura de faina cu una de albus batut, amestecand de jos in sus.

Intre timp s-au patruns si fructele asa ca le scoatem si imediat adaugam aluatul de pandispan peste fructele calde,scoase din cuptor, mai lasam pentru 30 minute la copt la 180 grade si cand s-a desprins de pe margini e gata.

Rasturnam tortul/prajitura, pe un platou astfel incat fructele sa fie la suprafata.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Briose cu afine a la sherpika (3.1 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele lichide. Separat se amesteca faina cu praful de copt si se toarna peste ele compozitia lichida. La final se adauga afinele. Se pun in forme de briose si se dau la cuptorul ...
  2. Briose cu ovaz si capsuni, sherpika (3.1 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele uscate, apoi ingredientele lichide si banana pisata, mai putin capsunile. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate, apoi se adauga capsunile taiate in cubulete. Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute. Pofta buna!
  3. Crema de zahar ars Madalina (3.1 puncte WW)
    Albusurile se bat spuma cu un praf de sare; dupa ce acestea devin ca o bezea, treptat adaugam cate o lingura din zaharul tos (200 g); apoi se amesteca cu galbenusurile, laptele rece si esentele(optional ...
  4. Tort cu mere a la ramo0215 (3.1 puncte WW)
    Se curata merele de coaja si de samburi. Se unge o tava cu 10g margarina. Se aseaza merele. In scobiturile merelor punem restul de margarina si gemul. Intr-un vas se bat albusurile. In alt vas se freaca galbenusurile cu fructoza, ...
  5. Clatite din faina neagra si budinca (3.1 puncte WW)
    se prepara budinca conform instructiunilor dar in loc de zahar se adauga indulcitor,se amesteca faina cu apa minerala si cu oua si putin indulcitor apoi se prajesc clatitele.Se umplu cu budinca

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: