Puncte Weight Watchers Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni
Denumire originală: Ravioli freschi con funghi porcini
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 6.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 9.8 g/100g | Carbohidraţi | 41.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 2.6 g/100g | Fibre | 2.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 5.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.2 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciuperci, ravioli
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ravioli proaspete cu ciuperci/funghi porcini, Buitoni"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Spaghete grau dur, Cora (6.2 puncte WW)
- Ravioli cu ciuperci/Funghi porticin, Giovanni Rana (6.2 puncte WW)
- Macaroane integrale, Mercadona (6.2 puncte WW)
- Taietei subtiri de supa integrali no. 7, De Cecco (6.2 puncte WW)
Paste din grau dur cu fibre alimentare - Paste din faina dietetica, Taitei, Baneasa (6.2 puncte WW)
100 g paste, 1 l. apa, 10 g sare. Fierbeti apa si adaugati sarea. Adaugati pastele si amestecati din cand in cand. Fierbeti conform timpului indicat pe pachet. Scurgeti apa si clatiti pastele cu apa rece.
Alimente similare
- Ciuperci proaspete - Pleurotus Ostreatus (0.4 puncte WW)
- Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo (0.6 puncte WW)
Se fierbe carnea,ceapa,lintea si ciupercile,cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeii taiati bucati,rosiile cuburi,pasta de tomate,se mai lasa un sfert de ora,se adauga mararul si sarea,se inchide. Din aceasta cantitate ies cca 1250 gr de mancare,3 ... - Scaloppina funghi (3.5 puncte WW)
Peste pieptul de pui se pune sosul alb si ciupercile, iar cartofii natur se servesc cu parmesan deasupra. - Pizza cu prosciutto funghi (4.2 puncte WW)
- Tortellini ai funghi - francescana (2.1 puncte WW)
Tortellini ai funghi,124 gr ceapa,15 ml ulei mas,100 gr passata olympia, 127 gr (5 bucati) champignion,1lgi usturoi,1lgi busuioc