Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Salata de ciuperci (varianta light) al a Extasssy

Denumire originală: Salata de ciuperci (varianta light) a la Extasssy

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata de ciuperci (varianta light) al a Extasssy" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.9 /100g Colesterol 12.8 mg/100g
Grăsimi 2.2 g/100g Carbohidraţi 8.9 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 2.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 2.9 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 3.3 g/100g
Sodiu 203.3 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: salata, ciuperci, salata ciuperci

Informaţii/ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 5-6 linguri de sos de iaurt
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g masline
  • piper
  • sare

Descrierea producător/Mod de preparare

  1. Cureti si speli ciupercile in cateva ape. Le pui la fiert in apa clocotita.
  2. Ca sa nu se innegreasca ciupercile, torni in apa in care fierb zeama de la 1/2 lamaie, sau adaugi un varf de cutit de sare de lamaie.
  3. Scurgi ciupercile, iar cand se racesc le tai in felii subtiri.
  4. Cureti si zdrobesti usturoiul. Tai maslinele in fasii, curatandu-le in acelasi timp de samburi.
  5. Amesteci feliile de ciuperci cu sosul de iaurt, usturoiul, maslinele, sarea si piperul.
  6. Pui salata in castronele pe care le poti decora dupa preferinte.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Salata cu ton a la Diana (0.9 puncte WW)
    2 rosii, 1 conserva ton in suc propriu 180g, 2 morcovi, 2 castraveti, 1 lingurita plina de smantana 20%, zeama de lamaie, sare
  2. Salata de fructe (0.9 puncte WW)
  3. Salata de cruditati (0.9 puncte WW)
    Mod de preparare:Se curata morcovii, merele si telina, se spala, apoi se dau pe razatoare.Salata se spala cu jet de apa rece, se scurge de apa si se taie fasii subtiri.Se pun toate ingredientele intr-un ...
  4. Salata cu morcov, telina si mar by Mihaela (0.9 puncte WW)
    Morcovul se curata si se da prin razatoarea mare, marul se spala si se da tot prin razatoarea mare, iar telina se curata si se da prin razatoarea mica. Se stropesc cu zeama de lamaie si ...
  5. Salata de fructe, Luiza (0.9 puncte WW)
    310g pepene galben 270g kiwi 350g capsuni 210g pere

Alimente similare

  • Salata de ciuperci (varianta clasica) a la Extasssy (3.8 puncte WW)
    Cureti si speli ciupercile in cateva ape. Le pui la fiert in apa clocotita. Ca sa nu se innegreasca ciupercile, torni in apa in care fierb zeama de la 1/2 lamaie, sau adaugi un varf de ...
  • Salata de ton cu legume (varianta light) a la Extasssy (1.1 puncte WW)
    Cartofii, ciupercile si morcovii se fierb in apa cu sare pana se inmoaie Cartofii, castravetii si morcovii se taie in cubulete, iar ciupercile in felii Intr-un bol se pune peste scurs, cartofii, castravetii si morcovii cubulete, si ...
  • Salata de ton cu legume (varianta clasica) a la Extasssy (3.1 puncte WW)
    Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare pana se inmoaie Ciupercile se calesc in ulei pana se inmoaie, apoi se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei Cartofii, castravetii si morcovii ...
  • Frigarui a la Extasssy varianta 2 (2.9 puncte WW)
    INGREDIENTE:   300 g muschi de vita slab 300 g piept de pui 200 g rosii 1 lingurita ulei de masline piper busuioc chilly marar condimente pentru pui PREPARARE: carnea de pui si de vita se taie cubulete si de condimenteaza si se unge cu ulei, apoi ...
  • Smoothie verde detoxifiant (varianta light) (1.7 puncte WW)
    Pune toate ingredientele in blender cu 1 cana de apa; “blenduieste-le” pana ce obtii o pasta cremoasa. Il poti manca cu lingura sau toarna apa pana ce umpli blenderul si bea aceasta bautura pe intreaga durata ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: