Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Salata cu morcovi, Anita

Denumire originală: Salata cu morcovi, Anita

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata cu morcovi, Anita" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.7 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 0 g/100g Carbohidraţi 8.6 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 1.1 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: morcovi, salata, salata morcovi

Informaţii/ingrediente

- 130g morcovi

- 35ml suc de lamaie

- 20ml iaurt dietetic, Lacta

- 2g patrunjel

Descrierea producător/Mod de preparare

Se dau morcovii pe razatoare, se adauga sucul de lamaie, iaurtul si patrunjelul taiat marunt. Cateva frunzulitze de patrunjel..aproximativ 10..tocate marunt.

Din ingredientele de mai sus iese o salata de 180-190 de grame. Am calculat`o la 190 ca sa nu existe riscul sa aiba mai multe calorii :) Iar 100g de salata are 35,2 calorii. E delicioasa :)

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Salata de varza a la mayya (0.7 puncte WW)
    varza,morcovi,ulei,otet de mere,sare si piper;
  2. Salata de brocoli, Anita (0.7 puncte WW)
    Se fierb putin brocoli (2 minute) , se taie toate ingredientele marunt si se amesteca. Din ingredientele de mai sus am obtinut o salata de 80g , dar am calculat valorile pt 100g de salata.
  3. Salata de cruditati, Andraa (0.7 puncte WW)
    Se amesteca toate impreuna.
  4. Salata de cruditati cu tofu (Ramo) (0.7 puncte WW)
    se amesteca toate ingredientele taiate fasiute
  5. Salata de fasole verde (0.7 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: