Puncte Weight Watchers Snitel - Carne de Porc
Denumire originală: Snitel - Carne de Porc
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Snitel - Carne de Porc" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 5.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 8.1 g/100g | Carbohidraţi | 14.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 29.3 g/100g | |
Sodiu | 0.3 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, snitel, porc
Informaţii/ingrediente
- Galbenus de ou
- Faina
- Carne de porc semidegresata
- ulei
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Snitel de pui (Montignac) a la Extasssy (5.2 puncte WW)
PREPARARE pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri de aproximativ 50g fiecare fulgii de cereale se macina, pana se obtine o faina ouale se bat impreuna cu faina de cereale, sarea si piperul pana se ... - Cordon bleu a la Raluca (5 puncte WW)
- Chiftelute din carne de porc a la Slabuta (4.9 puncte WW)
Mod de preparare: Painea se inmoaie in putin apa Se dau prin masina de tocat toate ingredientele, mai putin ouale si uleiul. Apoi se aduga ouale, se amesteca bine Se incalzeste tigaia, se toarna ulei, si se prajesc chiftelele Dupa ... - Mazare cu carnati by ali_lumi (4.9 puncte WW)
240gr Mazare congelata carnat( dupa preferinte) eu am ales carnat normal. 1 lg bulion 1 lg ulei masline morcov o ceapa - Snitel de piept de pui, la cuptor, VAmedeea (4.9 puncte WW)
Se da puiul prin oua si parmezan. Se aseaza pe o tava, pe hartie de copt. Se lasa la cuptor la foc mediu (140°) pana se rumeneste frumos. Se intoarce pe partea cealalta.
Alimente similare
- Snitel de porc By Creatssa (3.8 puncte WW)
Se condimenteaza carnea bine dupa care se da prin ou batut ,pesmet si se pune la prajit in tigaia incinsa cu uleiul de masline. Pofta buna! - Snitel dietetic de porc (4.3 puncte WW)
Carnea de porc se bate bine, se condimenteaza, se da prin pesmet, apoi prin ou iar la sfarsit iarasi prin pesmet. Se coc pe hartie de copt in cuptor sau pe teflon daca nu aveti cuptor. - Carne de porc, proaspata, coaste de porc, carne si grasime, gatite, fripte (9.9 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, coaste de porc, carne si grasime, crude (7.6 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, gulas (rasol anterior, rasol posterior, spata si costite de porc), carne si grasime, crud (5.6 puncte WW)