Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Sos Risotto/Paste a la Lauricius

Denumire originală: Sos Risotto/Paste

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos Risotto/Paste a la Lauricius" din categoria "Sosuri".

Puncte Weight Watchers 2.6 /100g Colesterol 17.7 mg/100g
Grăsimi 7.2 g/100g Carbohidraţi 1.9 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 6.3 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: sos, paste, risotto

Informaţii/ingrediente

  • ulei (50 g)
  • ceapa verde (25 g)
  • ardei capia (50 g)
  • ardei gras verde (50 g)
  • ciuperci (200 g)
  • piept de pui (300 g)
  • bulion (30 g)
  • pulpa rosii (30 g)
  • sare, piper
  • oregano/busuioc
  • apa (350 ml)

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pune la calit ceapa verde cu ardeiul gras si cel capia, toate tocate marunt.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si apoi ciupercile (eu am folosit din conserva, cred ca ar fi mai bune proaspete).

Se adauga doua lingurite de bulion dizolvate in 300-400 ml de apa si se lasa la fiert (eu am mai adaugat si putina pulpa de rosii). Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, oregano sau busuioc.

Continutul rezultat este excelent pentru paste sau pentru Risotto cu pui.

La aceste cantitati se poate folosi pentru circa 6 portii paste/orez.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sosuri"

  1. Sos iaurt light, Aldi (2.6 puncte WW)
  2. Sos pentru paste, 365 (2.6 puncte WW)
  3. Sos pentru paste (Lumy5) (2.5 puncte WW)
    Am taiat ceapa cat mai marunt, apoi am calit-o (ulei la inceput, apoi s-a fiert cu apa), am adaugat ciupercile maruntite, apoi pieptul de pui (cubulete) si dupa cateva minute bulionul. Dupa ce incepe sa fiarba ...
  4. Sos Bolognese, Baneasa (2.5 puncte WW)
    Rosii taiate în sos tomat (51%), carne de vita tocata (18%), pasta de tomate (17%), ulei de masline (3%), morcov taiat (3%), telina taiata (2%), ceapa taiata (2%), vin rosu (2%), sare, zahar, amidon modificat ...
  5. Sos pentru bruschetti, Allos (2.5 puncte WW)

Alimente similare

  • Paste cu branza la cuptor a la Lauricius (4 puncte WW)
    Se fierb pastele, apoi se clatesc cu apa rece si se pune o bucata de unt (pana in 50 gr.). Se amesteca pana se topeste. Intr-un bol se bat ouala bine si se adauga telemeaua de ...
  • Pui Thailandez a la Lauricius (1.8 puncte WW)
    Zaharul, zeama de la o lamaie, otetul si pasta de curry se amesteca intr-un castron. Se obtine un sos pentru marinat in care se pune puiul, taiat cubulete. Se lasa 15-20 minute asa, a rece. Apoi, ...
  • Tocanita ciuperci a la Lauricius (2.2 puncte WW)
    Se calesc ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile. Dupa ce incepe sa iasa din ele sucul propriu se pun ardeii tocati marunt. Se adauga bulionul, apa si condimentele. La final se pune patrunjelul tocat. Eu am ...
  • Oua cu branza la cuptor a la Lauricius (3.6 puncte WW)
    Pentru o portie: se unge o farfurie termorezistenta cu 5 gr. de ulei de masline. Se tapeteaza cu rosii taiate rondele (cam o rosie de 80-100 gr. intra la o farfurie normala). Peste rosii se ...
  • Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius (2.6 puncte WW)
    Se topeste untul, se adauga doua linguri de ulei si ceapa taiata rondele. Cand ceapa s-a inmuiat se pun ficatei si se lasa sa se rumeneasca putin (cam 3-4 minute) la foc moderat. Se intorc foarte usor ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: