Puncte Weight Watchers Supa de carne slaba (vita)
Denumire originală: Supa de carne slaba (vita)
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de carne slaba (vita)" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.2 /100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi | 0.4 g/100ml | Carbohidraţi | 0 g/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Fibre | 0 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Zaharuri | 0 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Proteine | 1.6 g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, vita, supa, carne slaba
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Supa de carne slaba (vita)"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Supa legume a la Steffi (0.1 puncte WW)
- Ciorba din piept de pui cu legume a la Ramo (0.1 puncte WW)
- piept pui, ceapa verde, ardei rosu, rosii, telina verde, gulii, conopida, patrunjel verde, sare, piper - Ciorba de varza, Incognito (0.1 puncte WW)
- Bors de legume a la Diana (0.1 puncte WW)
Se curata, se spala si se taie cubulete legumele, apoi se amesteca cu apa clocotind amestecata cu ardeiul sote. In ultimele minute de fierbere se adauga condimentele - Supa crema de legume, fara cartofi (0.1 puncte WW)
Se taie legumele in afara de praz in felii subtiri -- ca sa fiarba mai repede. Se pun legumele intr-o oala (cel mai bine e sa fie smaltuita) si se adauga apa cat sa le ...
Alimente similare
- Carne de vita slaba (1.8 puncte WW)
- Varza cu carne vita slaba (0.9 puncte WW)
Se taie carnea cubulete. Se taie ceapa. Se toaca varza. Se amesteca rosiile, ceapa, carnea cubulete si putina apa. Se pun la fiert pana aproape dispare apa. Se adauga varza. Se fierbe pe aragaz sau la cuptor. - Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne si piele, gatita, prajita, cu aluat (6.8 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne slaba, carne macra, gatita, la cuptor, fripta (3.4 puncte WW)
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne slaba, carne macra, gatita, innabusita (4.9 puncte WW)