Puncte Weight Watchers Tocana de mazare, ciuperci, fasole verde
Denumire originală: Tocana de mazare, ciuperci, fasole verde
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocana de mazare, ciuperci, fasole verde" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.9 g/100g | Carbohidraţi | 6.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 2.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: mazare, fasole verde, ciuperci, tocana, tocanita
Informaţii/ingrediente
- -300g ciuperci fierte
- -300g mazare fiarta
- -300g fasole verde fiarta
- -150g ceapa
- -2 ardei verzi mari
- -100g pasta de tomate, fara zahar
- -10 ml ulei masline
- -piper
- -sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste ceapa in apa cu ulei, se pun legumele fierte intr-o oala cu ceapa, pasta de tomate.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Tocanita de dovlecei (0.3 puncte WW)
- Amestec legume a la Bell (0.3 puncte WW)
- Mancare de fasole galbena, Incognito (0.3 puncte WW)
fasole -1700g rosii cubeti Olympia-400g vegeta-20g Ulei Monini-18g usturoi-10g ceapa-81g ardei capia-90g frunze patrunjel-36g 200ml apa - Ghiveci de legume a la Raluca (0.3 puncte WW)
- Mancarica de fasole verde cu ciuperci, a la polyana (0.3 puncte WW)
Alimente similare
- Tocana de naut, masline, fasole verde (0.6 puncte WW)
Ceapa se caleste in ulei cu apa. Se adauga nautul, fasolea, ardeii. Se adauga, apoi, maslinele, pasta de tomate, se baga la cuptor pana se rumenesc. - Mancare de mazare si fasole verde by Tina (0.4 puncte WW)
Se caleste ceapa in apa si ulei. Se adauga restul de ingrediente si la final bulionul. Se da la cuptor pana scade suficient. - Mancare de ciuperci cu fasole verde by Tina (0.5 puncte WW)
Se caleste ceapa in apa cu ulei, se adauga ciupercile, fasolea, rosiile. Se lasa la cuptor pana scade apa. - Mancarica de fasole verde cu ciuperci, a la polyana (0.3 puncte WW)
- Fasole verde cu ceapa, ciuperci si ou, Dorutza (2.7 puncte WW)
ceapa 130 gr fasole verde borcan 210 gr ciuperci conserva 70 gr 3 oua ulei floarea soarelui 25 ml