Puncte Weight Watchers Baton de cereale Tiramisu, Nestle Fitness
Denumire originală: Baton de cereale Tiramisu
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton de cereale Tiramisu, Nestle Fitness" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 7.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6.5 g/100g | Carbohidraţi | 66.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | 4.2 g/100g | Fibre | 6.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 21.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6 g/100g | |
Sodiu | 30 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: tiramisu, cereale, baton
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Baton de cereale Tiramisu, Nestle Fitness"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Baton cereale ciocolata cu lapte Fitness, Nestle (7.3 puncte WW)
- Baton de cereale Fitness cu ciocolata si coji de portocale, Nestle (7.3 puncte WW)
- Baton de cereale si capsuni, Carrefour (7.3 puncte WW)
cereale 51,5% (faina integrala de grau 31,7%, faina de orez 19,8%), zahar, sirop de glucoza, ulei vegetal nehidrogenat, capsuni deshidratate 4,1%, sirop de maltitol, fibra din grau, extract de malt din orz, emulgator (lecitina de ... - Baton de cereale cu ciocolata, Carrefour (7.2 puncte WW)
cereale 42,7% (faina integrala de grau 26,3%, faina de orez 16,4%), ciocolata 15,2% [zahar, masa de cacao 2,9%, unt de cacao, lapte praf degresat, pudra de cacao cu continut redus de grasime 1,86% (unt de ... - Baton de cereale cu piersici si caise, Stilla Fitness (7.2 puncte WW)
Alimente similare
- Baton cereale ciocolata si banane (8.9 puncte WW)
- Baton cereale hipocaloric, Matt&Bio (9.9 puncte WW)
- Baton de cereale, cu fulgi de porumb si fructe (7.7 puncte WW)
- Baton proteic, din cereale cu fructe si nuci by Chocolate (9 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se coace la cuptor (180-190 C) timp de 30-40 min - Tiramisu by Moni (5.6 puncte WW)
70 g fructoza se amesteca cu galbenusurile si branza mascarpone separat se bate frisca apoi se incorporeaza cu crema de mascarpone 30 g fructoza se pune in cafea piscoturile se trec prin cafea pt insiropare, si se aseaza ...