Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Baton cu stafide si rom si glazura de cacao, Fagaras

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Baton cu stafide si rom si glazura de cacao, Fagaras

Denumire originală: Fagaras Baton stafide si rom

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton cu stafide si rom si glazura de cacao, Fagaras" din categoria "Dulciuri".

Puncte Weight Watchers 10.5 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 18.9 g/100g Carbohidraţi 62.1 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 2.7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: baton, baton cu rom, baton cu stafide, baton fagaras

Informaţii/ingrediente

interior 80%

zahar, grasimi vegetale hidrogenate, sirop de glucoza, pudra de cacao cu continut redus de grasime, stafide 5%, faina de grau, zer praf, alcool etilic rafinat, agenti de umezire (sirop de sorbitol, glicerina), arome, ulei rafinat de floarea soarelui, emulgatori (lecitina de soia, E476), praf de ou integral, rom 0,1%, conservant (acid sorbic)

glazura de cacao 20%

zahar, grasime vegetala hidrogenata, pudra de cacao cu continut redus de grasime, emulgatori (lecitina din soia, E476), conservant (acid sorbic), aroma

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"

  1. Baton ciocolata cu branza Dots Boom, Friesland (10.4 puncte WW)
  2. Batoane de ciocolata cu lapte cu miez de caramel (27%) si nuga (32%), Mars (10.3 puncte WW)
    Urme: arahide, migdale, alune, susan  
  3. Baton de ciocolata, Mars (10 puncte WW)
  4. Baton granola cu nuci si caramel, Compliments (10 puncte WW)
  5. Baton marzipan, Zentis (10 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: