Puncte Weight Watchers Biscuiti cu ovaz, fara zahar, Galmopan
Denumire originală: Biscuiti cu ovaz, fara zahar
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti cu ovaz, fara zahar, Galmopan" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 8.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 17.9 g/100g | Carbohidraţi | 62.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 3.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8.3 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: biscuiti, zahar, ovaz
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti cu ovaz, fara zahar, Galmopan"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Biscuiti cu fibre, de grau, porumb si ovaz, fara adaos de zahar, Gullon (8.7 puncte WW)
- Biscuiti cu germeni de grau si smochine, Carrefour (8.7 puncte WW)
- Biscuiti cu cereale fara adaos de zahar, Misura (8.7 puncte WW)
- Crackers cu cereale, Misura (8.6 puncte WW)
faina din cereale(grau, ovaz, orz, secara, porumb,orez), faina din tarat de grau, seminte de in de susan, etc. - Crackers (din faina integrala) Integrali, Colussi (8.6 puncte WW)
faina de grau, faina de grau integrala 37%, ulei vegetal, drojdie, sare, extract de malt
Alimente similare
- Terci de ovaz, preparat cu apa, fara zahar (1 puncte WW)
- Biscuiti cu cocos, fara zahar (6.6 puncte WW)
Ingredientele se mixeaza si se coc la cuptor la 100 grade - Biscuiti fara zahar din fulgi de secara (1 puncte WW)
- Pina Colada fara zahar, fara alcool by Tina (0.7 puncte WW)
-150g ananas proaspat -100 ml lapte de cocos light Real Thai, fara zahar -100 ml apa -induclitor stevie daca e nevoie - Biscuiti de ovaz, Andrylici (7.5 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o pasta lipicioasa. Formam biscuiti ovali sau rotunzi, ii punem pe foaie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 20-25 de minute.