Puncte Weight Watchers Biscuiti Fox de vanilie cu crema de cacao, RoStar
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti Fox de vanilie cu crema de cacao, RoStar" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 8.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 16.2 g/100g | Carbohidraţi | 46.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 4.8 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: eugenia, eugenii, biscuiti cu crema, eugenie, biscuiti rostar, biscuiti cu vanilie, biscuiti fox
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti Fox de vanilie cu crema de cacao, RoStar"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Biscuiti cu mere si scortisoara, Miny Tiny, RoStar (8.2 puncte WW)
- Biscuiti cu mure si coacaza, Valdenza (8.1 puncte WW)
- Biscuiti cu jeleu de visine Soft Cake Kirsch, Griesson (8.1 puncte WW)
- Biscuiti cu jeleu de zmeura Soft Cake Himbeer, Griesson (8.1 puncte WW)
- Biscuiti cu jeleu de mere Soft Cake Winter Apfel, Griesson (8.1 puncte WW)
Alimente similare
- Biscuiti sandwich cu crema de cacao, Dejavu, Romdil (9.9 puncte WW)
- Inghetata light de cacao&vanilie (3.6 puncte WW)
Smantana 12% grasime, Albalact, 311g Cacao, continut scazut de grasimi, Dr. Oetker, 10g Fructoza, 25g Albus de ou, crud, proaspat, 68g Esenta de vanilie,3g - Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella (4.3 puncte WW)
Se,separa gălbenușurile de albușuri. Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza) Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.Se bat albusurile ... - Crema de vanilie (6.6 puncte WW)
- Tarta cu crema de vanilie (6 puncte WW)
1.Pentru blat,framanti un aluat potrivit de tare din toate ingredientele si il lasi o ora la rece.Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina,asezi aluatul,il intinzi cu mana pe peretii formei pana ...