Puncte Weight Watchers Branza de burduf II (din lapte de vaca si oaie), Napolact
Denumire originală: Branza framantata din lapte de vaca si oaie
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de burduf II (din lapte de vaca si oaie), Napolact" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 6.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 20 g/100g | Carbohidraţi | 2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 17 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: oaie, branza, vaca, burduf
Informaţii/ingrediente
Cas din lapte de vaca pasteurizat si cas din lapte de oaie pasteurizat ,sare max 3%
Descrierea producător/Mod de preparare
Branza framantata din lapte de vaca si oaie pasteurizat.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Mozzarella 16% grasime, Edeka (6.7 puncte WW)
- Telemea de vaca, Interagro (6.7 puncte WW)
- Branza de burduf, Carrefour (6.7 puncte WW)
- Crema de branza proaspata cu ierburi de provance, Louis D'or (6.7 puncte WW)
- Crema de branza natur cu lapte de capra, Exquisa (6.7 puncte WW)
Alimente similare
- Branza de burduf (9.9 puncte WW)
- Conopida cu branza de burduf la cuptor (1.4 puncte WW)
- Ciuperci umplute cu branza de burduf (4.5 puncte WW)
Ciupercile se spala bine, se pun intr-o tava de cuptor pe o foaie de copt, se umplu cu branza de burduf, se presara piper deasupra, se pulverizeaza putin ulei de masline si se da la ... - Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor (7.7 puncte WW)
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in ... - Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) (3.4 puncte WW)
Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit. Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza ...