Puncte Weight Watchers Branza topita light felii, Vian
Denumire originală: Branza topita light felii
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita light felii, Vian" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 5.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 12 g/100g | Carbohidraţi | 7 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 17 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, light, felii, topita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza topita light felii, Vian"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita feliata, Linessa (5.1 puncte WW)
- Branza topita feliata light, Vian (5.1 puncte WW)
- Branza topita triunghiuri, 13% grasime, Fitness, Hochland (4.9 puncte WW)
Ingrediente: lapte degresat, branza, lapte praf degresat, unt, saruri de topire (E452, E331), corector de aciditate (E330), sare iodata - Branza topita cu sunca, Armonie (4.9 puncte WW)
smintina dulce, brinza proaspata de vaca, brinza proaspata de vaca granulata, lapte peaf degreasat, saruri de topire E339, zahar, sare uz alimentar,acid citric, aroma identic naturala de sunca. - Branza topita "Fitness", Hochland (2014) (4.9 puncte WW)
Alimente similare
- Felii de branza light (4 puncte WW)
- Omleta cu sunca si branza topita light by Mirabella (3.7 puncte WW)
Se pune pe foc tigaia de teflon,se lasa putin sa se incinga. Se bat ouale. Se adauga ouale in tigaia de teflon si se intind. Peste 1-2min se adauga sunca iar dupa feliutele de branza ... - Branza light obtinuta prin pasteurizare, Kraft Cheez Whiz Light (5.1 puncte WW)
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza