Puncte Weight Watchers Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, procesat cu alcaliu
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, procesat cu alcaliu" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 10.8 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 23.71 g/100g | Carbohidraţi | 49.71 g/100g | |
Grăsimi saturate | 12.64 g/100g | Fibre | 33.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.769 g/100g | Zaharuri | 1.53 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 7.38 g/100g | Proteine | 16.8 g/100g | |
Sodiu | 20 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: cacao, uscata, pudra, grasime, continut, ridicat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, procesat cu alcaliu"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Cacao, Classic (9.4 puncte WW)
- Cacao pudra cu continut redus de grasime (10-12%), Grande (8.8 puncte WW)
Cacao pudra cu continut redus de grasime (10-12%) - Cacao amara pulbere, Coop (8.7 puncte WW)
- Cacao 100% pudra bruta, Nestle (8.7 puncte WW)
pudra de cacao 100% - Cacao pudra neagra, Dr. Oetker (8.5 puncte WW)
Alimente similare
- Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, simpla (10.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere (6.2 puncte WW)
- Sirop, de porumb, cu continut ridicat de fructoza (5.6 puncte WW)