Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3.3 /100g | Colesterol | 74 mg/100g | |
Grăsimi | 4.97 g/100g | Carbohidraţi | 0.01 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.564 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.6 g/100g | Zaharuri | 0.34 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2.38 g/100g | Proteine | 24.95 g/100g | |
Sodiu | 820 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Creier porc, crud (3.3 puncte WW)
- Luncheon Meat (3.3 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, spata, muschi (muschiulet), carne si grasime, gatita, fripta (3.3 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, coaste cu carne (Country-style ribs), carne slaba (degresata), crude (3.3 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca), feliat, cu os, carne degresata, incalzit, prajit la cuptor (3.3 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (3 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (2.9 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript (5.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript (4.7 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript (6.1 puncte WW)