Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.7 /100g | Colesterol | 68 mg/100g | |
Grăsimi | 3.47 g/100g | Carbohidraţi | 0.06 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.16 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.582 g/100g | Zaharuri | 0.43 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.632 g/100g | Proteine | 22.71 g/100g | |
Sodiu | 893 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Muschiulet de porc, cu teriyaki, Hormel Always Tender (2.6 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, fara os, carne degresata, incalzit, prajit in cuptor (2.6 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, gatit, fript (2.6 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, fara os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (2.6 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, neincalzit (2.6 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita (2.4 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita (2.2 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (5.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (4.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (4.6 puncte WW)