Puncte Weight Watchers Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, cruda
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, cruda" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 5.8 /100g | Colesterol | 77 mg/100g | |
Grăsimi | 15.97 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi saturate | 4.48 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 3.39 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 6.35 g/100g | Proteine | 18.33 g/100g | |
Sodiu | 73 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, pui, aripa, broiler, fryer
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, cruda"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de pui, gaina batrana (intre 10 luni si 1 an si jumate), carne macra, gatita, innabusita (5.7 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne macra, gatita, prajita (5.7 puncte WW)
- Pui pulpe gatite cu piele (5.6 puncte WW)
- Carne de pui, cocosi castrati (claponi), carne si piele, gatiti la cuptor, fripti (5.6 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne cu piele, maruntaie si gat, crude (5.6 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, cruda (2.8 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, prajita, pane (8.3 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, gatita, innabusita (6.4 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (7.4 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, gatita, prajita, cu aluat (8.2 puncte WW)