Puncte Weight Watchers Carne de vita, Marca 1
Denumire originală: Carne de vita
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de vita, Marca 1" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 9 g/100g | Carbohidraţi | 3.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, vita
Informaţii/ingrediente
Carne de vita (50%), apa, amidon de porumb, proteina vegetala din soia, sare iodata, condimente, zaharuri, stabilizatori: polifosfati, conservant: nitrit de sodiu, colorant natural: carmin.
Descrierea producător/Mod de preparare
Contine: soia, zahar
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de vitel (manzat), carne tocata, cruda (3.4 puncte WW)
- Carne de vitel (manzat), gulas (amestec de bucati transate), carne si grasime, crud (3.4 puncte WW)
- Carne de vita, muschi, Rovagnati (3.3 puncte WW)
- Carne semidegresata de vaca (3.3 puncte WW)
- Carne de vitel (manzat), rasol posterior (pulpa), carne slaba (degresata), gatit, fript (3.3 puncte WW)
Alimente similare
- Mancare pentru copii, carne, carne de vita, piure/pasata (1.8 puncte WW)
- Gratar (carne de porc, carne de vita) (4.2 puncte WW)
- Carne de vita cu broccoli by Aly (1.6 puncte WW)
Am calit carnea tocata cubulete impreuna cu ceapa tocata marunt apoi am adaugat apa. Dupa ce s-a fiert carnea am adaugat brocolli si condimentele. La sfarsit bulionul si am lasat sa se scada apa de tot. Sper sa va ... - Carne de vita cu legume la wok (4.2 puncte WW)
Se incinge wokul, se adauga uleiul de masline, carnea de vita si legumele si se lasa pe foc 10 minute. - Ghiveci cu carne vita (1.3 puncte WW)
Se taie toate legumele marunt si se pun la fiert cu apa. Cand sunt aproape gata si a scazut si apa se adauga smantana si carnea fiarta. Se adauga sare, piper etc, dupa gust.