Puncte Weight Watchers Ciocolata pentru patiserie, Menier
Denumire originală: Menier Patissier
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata pentru patiserie, Menier" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 12.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 28.7 g/100g | Carbohidraţi | 53 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: patiserie
Informaţii/ingrediente
Pasta cacao, zahar, lactoza, unt de cacao, emulsifiant, lecitina de soia, arome
Descrierea producător/Mod de preparare
Ciocolata pt desert: 51%cacao
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata cu lapte din Alpi acoperita cu biscuiti, Milka Alpenmilch Schokolade & LU Kekse (12.2 puncte WW)
- Ciocolata neagra cu umplutura de visine si chili, Lindt (12.2 puncte WW)
- Ciocolata 73 % cacao cu ghimbir, New Tree (12.2 puncte WW)
- Ciocolata Montignac 85% cacao, cu bucati de boabe de cafea, Cupidon (12.2 puncte WW)
- Ciocolata neagra/amaruie 75% cacao (unt de cacao pur), Kandia (12.2 puncte WW)
masa de cacao, zahar, pudra de cacao cu continut redus de grasime, unt de cacao, emulgatori (lecitina din soia), poliglicerol, aroma
Alimente similare
- Produse de patiserie pentru toast, cu fructe (8.5 puncte WW)
- Produse de patiserie pentru toast, cu zahar brun si scortisoara (9.2 puncte WW)
- Untura vegetala pentru aluaturi de patiserie, din boabe de soia (hidrogenate) si seminte de bumbac (26 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Produse de patiserie daneza, cu nuci (include produse de patiserie cu migdale; stafide si nuci; nuci si scortisoara) (10.3 puncte WW)