Puncte Weight Watchers Ciorba taraneasca de manzat
Denumire originală: Ciorba taraneasca de manzat
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba taraneasca de manzat" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.5 /100g | Colesterol | 127.8 mg/100g | |
Grăsimi | 1.7 g/100g | Carbohidraţi | 8.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 1.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 8.6 g/100g | |
Sodiu | 408.3 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciorba, ciorba taraneasca
Informaţii/ingrediente
Carne manzat (pulpa, spata) - 750 g, Morcov - 150 g, Patrunjel radacina - 75 g, Pastarnac - 75 g, Telina radacini - 100 g, Ceapa uscata - 150 g, Cartofi - 300 g, Ardei gras verde - 150 g, Varza alba - 100 g, Rosii - 300 g, Bulion de tomate - 50 g, Leustean verde - 50 g, Mazare verde boabe - 100 g, Fasole verde - 150 g, Patrunjel Verde - 50 g, Bors - 1000 ml, Sare - 30 g
Descrierea producător/Mod de preparare
Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. Cartofii, curatati si spalati, se taie in cubulete.
Rosiile curatate si spalate se oparesc, se decojesc si se taie in felii. Pastaile de fasole rupte in cate 2-3 bucati si mazarea, curatate si spalate, se fierb. Leusteanul si patrunjelul, dupa curatare si spalare, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara printr-o etamina umezita. Carnea se fierbe in apa rece cu sare; se spumeaza de mai multe ori. Se adauga ceapa, morcovii, pastranacul si patrunjelul radacini si telina si se fierb. Dupa 10-15 minute, se adauga ardeiul gras, cartofii si varza si se continua firberea. Cand cartofii au fiert, se adauga fasolea si mazarea fierte, pasta de tomate diluata cu putina apa, borsul, rosiile; se sareaza dupa gust si se continua fierberea 5-6 minute. Se adauga leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Bors rusesc (fara carne) (1.4 puncte WW)
- Ciorba de pui a la Mika (1.4 puncte WW)
- Supa de linte cu marar (1.4 puncte WW)
Se spala bine lintea si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de ... - Supa deasa de pui, VAmedeea (1.4 puncte WW)
- Ciorba de miel - jolye79 (1.4 puncte WW)
Se taie legumele cuburi si se pun la fiert; se adauga carnea de miel oparita si se fierbe la foc mic. Dupa ce carnea este bine fiarta, se adauga borsul fiert separat, se mai lasa cateva ...
Alimente similare
- Omleta taraneasca (6.4 puncte WW)
se toaca ceapa si salamul apoi se prajesc putin dupa care se adauga ouale si se mai lasa putin pe foc - Salata taraneasca de susai (0.4 puncte WW)
Frunzele de susai se spala bine, se scurg, se presara cu sare si se freaca putin. Se pun intr-o farfurie, se stropesc cu sos vinegret si se lasa o jumatate de ora ... - Paine taraneasca - reteta Moulinex (4.4 puncte WW)
- Salata taraneasca cu bacon fara pui, McDonald's (1.2 puncte WW)
- Salata taraneasca cu bacon si pui crocant, McDonald's (2.5 puncte WW)