Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciorba taraneasca de manzat

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Ciorba taraneasca de manzat

Denumire originală: Ciorba taraneasca de manzat

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba taraneasca de manzat" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.5 /100g Colesterol 127.8 mg/100g
Grăsimi 1.7 g/100g Carbohidraţi 8.4 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 1.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0.9 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 8.6 g/100g
Sodiu 408.3 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: ciorba, ciorba taraneasca

Informaţii/ingrediente

Carne manzat (pulpa, spata) - 750 g, Morcov - 150 g, Patrunjel radacina - 75 g, Pastarnac - 75 g, Telina radacini - 100 g, Ceapa uscata - 150 g, Cartofi - 300 g, Ardei gras verde - 150 g, Varza alba - 100 g, Rosii - 300 g, Bulion de tomate - 50 g, Leustean verde - 50 g, Mazare verde boabe - 100 g, Fasole verde - 150 g, Patrunjel Verde - 50 g, Bors - 1000 ml, Sare - 30 g

Descrierea producător/Mod de preparare

Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. Cartofii, curatati si spalati, se taie in cubulete. 
Rosiile curatate si spalate se oparesc, se decojesc si se taie in felii. Pastaile de fasole rupte in cate 2-3 bucati si mazarea, curatate si spalate, se fierb. Leusteanul si patrunjelul, dupa curatare si spalare, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara printr-o etamina umezita. Carnea se fierbe in apa rece cu sare; se spumeaza de mai multe ori. Se adauga ceapa, morcovii, pastranacul si patrunjelul radacini si telina si se fierb. Dupa 10-15 minute, se adauga ardeiul gras, cartofii si varza si se continua firberea. Cand cartofii au fiert, se adauga fasolea si mazarea fierte, pasta de tomate diluata cu putina apa, borsul, rosiile; se sareaza dupa gust si se continua fierberea 5-6 minute. Se adauga leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Bors rusesc (fara carne) (1.4 puncte WW)
  2. Ciorba de pui a la Mika (1.4 puncte WW)
  3. Supa de linte cu marar (1.4 puncte WW)
    Se spala bine lintea si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de ...
  4. Supa deasa de pui, VAmedeea (1.4 puncte WW)
  5. Ciorba de miel - jolye79 (1.4 puncte WW)
    Se taie legumele cuburi si se pun la fiert; se adauga carnea de miel oparita si se fierbe la foc mic. Dupa ce carnea este bine fiarta, se adauga borsul fiert separat, se mai lasa cateva ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: