Puncte Weight Watchers Cornulete cu mere, Boromir
Denumire originală: Cornulete mere
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cornulete cu mere, Boromir" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 10.7 g/100g | Carbohidraţi | 75.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: corn, mere, cornulete, cornulet
Informaţii/ingrediente
faina alba de grau, apa, grasimi vegetale nehidrogenate, zahar, umplutura mere 28% (sirop zahar invertit, zaharoza, mar 38%, cocentrat suc de lamaie, agent de intarire: pectina E440, regulator de aciditate:acid citric E330, arome), afanatori: bicarbonat amoniu si praf de copt, emulgatori, sare iodata, arome.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Croissant cu gem de cirese, Bauli (9.4 puncte WW)
- Croissant cu nutella (9.4 puncte WW)
- Croissant (corn), cu unt (9.4 puncte WW)
- Cornulete cu rahat, Boromir (9.4 puncte WW)
Ingrediente: făină albă de grâu, apă, grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr Umplutura: rahat 35% (zahăr, amidon de porumb , acidifiant: acid citric , colorant alimentar: rosu natural (antociani), brilliant blue, arome), afanatori: bicarbonate de amoniu si praf de copt ... - Croissant cu gem de caise, Bauli (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Cornulete cu mar by ade (3.4 puncte WW)
Se face un aluat din cele de mai sus, se framanta 20 min,se lasa la crescut o ora, se fac cornuletele dupa care se mai lasa la crescut inca o ora si se dau la ... - Cornulete fragede cu gem (10.1 puncte WW)
- Cornulete cu nuca (12.3 puncte WW)
- Gem de mere (2.4 puncte WW)
se rad merele, se toarna zaharul pe deasupra apoi se pune pe foc mic, timp de 5 ore - Sos de mere (1.3 puncte WW)
merele se curata si se dau prin razatoare, se pun la fiert cu putina apa; la sfarsit se pune tarhonul, laptele si smantana si se condimenteaza.