Puncte Weight Watchers Covrigei Mediteraneeni - masline Dr. Krantz, Alka
Denumire originală: Covrigei Mediteraneeni - masline
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Covrigei Mediteraneeni - masline Dr. Krantz, Alka" din categoria "Snack-uri".
Puncte Weight Watchers | 10.1 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 18.5 g/100g | Carbohidraţi | 67 g/100g | |
Grăsimi saturate | 5 g/100g | Fibre | 10 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8 g/100g | |
Sodiu | 1750 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: snack, masline, covrigi, covrigei
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Covrigei Mediteraneeni - masline Dr. Krantz, Alka"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Snack-uri"
- Covrigei Mediteraneeni - sare Taralli, Alka (10 puncte WW)
- Covrigei Mediteraneeni - chimen Taralli, Alka (10 puncte WW)
- Covrigei Mediteraneeni - clasic Dr. Krantz, Alka (10 puncte WW)
- Covrigei Mediteraneeni - garden mix Dr. Krantz, Alka (10 puncte WW)
faina alba de grau, vin alb, ulei din samburi de masline, ulei de masline extravirgin, oregano 1%, masline 1%, seminte de susan 1%, ceapa 1%, rosii 1%, ardei gras rosu 1%, rozmarin 1%, sare, antioxidant: ... - Stafide in ciocolata, Nelly's (10 puncte WW)
Alimente similare
- Masline, coapte, conservate (masline Jumbo si masline Super Colossal) (1.7 puncte WW)
- Masline, coapte, conservate (masline mici, masline mamut) (2.6 puncte WW)
- Covrigei cu carne (4.5 puncte WW)
Mod de preparare: Se pun covrigeii in lapte sau apa, pana se inmoaie Se bat ouale Umpleti covrigeii cu pasta din carne tocata Treceti-le prin ou si prajite-le in tigaie. - Covrigei cu tarate (9 puncte WW)
- Covrigei vanilati, Paulista (6.6 puncte WW)
faina alba de grau, grasimi vegetale hidrogenate, zahar, drojdie, sare iodata, extract de malt, aroma de vanilie, ameliorator din faina (antioxidant: acid ascorbic, enzime: alfa amilaza), emulgator (mono si digliceride ale acizilor grasi)