Puncte Weight Watchers Cozonac/Tort Limoncello cu umplutura cu gust de lamaie 21%, Bauli
Denumire originală: Limoncello Torta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cozonac/Tort Limoncello cu umplutura cu gust de lamaie 21%, Bauli" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 8.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 15.9 g/100g | Carbohidraţi | 54 g/100g | |
Grăsimi saturate | 7.8 g/100g | Fibre | 1.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 34.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.6 g/100g | |
Sodiu | 287 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: lamaie, prajitura, tort
Informaţii/ingrediente
faina de grau, zahar, oua, uleiuri si grasimi vegetale, sirop de glucoza-fructoza, drojdie, lapte praf degresat, galbenus de ou, alcool, emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi, unt, ceai din coaja de lamaie 0,4%, sare, agent de ingrosare: pectina, arome, conservant: sorbat de potasiu
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Il Panettone, Bauli (8.7 puncte WW)
- Cozonac La Colomba, Bauli (8.7 puncte WW)
- Pasca cu crema de lamaie, Boromir (8.7 puncte WW)
Ingrediente: faina alba de grâu Umplutura: crema de lamâie 22 % (sirop de glucoza, apa, zahar, uleiuri vegetale rafinate, lapte praf degresat, suc de lamâie, alcool etilic, galbenus de ou, agent de întarire: pectina, conservant: sorbat de ... - Cozonac la Colomba Traditionala, Pineta (8.6 puncte WW)
- Cozonac la Colomba Classica, Balocco (8.4 puncte WW)
Alimente similare
- Tort cu lamaie (3.4 puncte WW)
- Tort cu crema cu rom si lamaie a la Adela (4.7 puncte WW)
- Inghetata cu gust de lamaie (2.6 puncte WW)
- Cozonac cu mac (9 puncte WW)
- Cozonac cu nuca (6.2 puncte WW)
Se amesteca drojdia cu 1 lingurita zahar si cu puţină apă caldă, se lasa amestecul la crescut, pe urma se adauga la faina. Galbenusurile si albusul se bat cu zaharul pana se topeste. Se amesteca toate ingredientele, ...