Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Creme Bonjour cu iaurt, Unilever

Denumire originală: Creme Bonjour

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Creme Bonjour cu iaurt, Unilever" din categoria "Branzeturi".

Puncte Weight Watchers 6.4 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 22 g/100g Carbohidraţi 3.5 g/100g
Grăsimi saturate 16 g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 4.5 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: branza, iaurt, crema

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Creme Bonjour cu iaurt, Unilever"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"

  1. Mozarella, Land (6.3 puncte WW)
  2. Telemea de vaca, Coliba Ciobanasului (6.3 puncte WW)
    Telemea maturata obtinuta din lapte de vaca pasteurizat
  3. Telemea/Branza de vaca, Real Quality (6.3 puncte WW)
    Telemea de vaca obtinuta din lapte de vaca pasteurizat
  4. Branza telemea de vaca, de tara (6.3 puncte WW)
    57% apa
  5. Feta din lapte de capra si oaie, LaDorna (6.3 puncte WW)

Alimente similare

  • Creme Brulee (8 puncte WW)
  • Iaurt Bio (1.5 puncte WW)
    Ingrediente: iaurt fara zahar, facut din lapte degrasat.
  • Placinta cu iaurt (3.9 puncte WW)
    Intr-o tava mai inalta se aseaza 3-4 foi unse cu unt intre ele, se pune o parte din compozitia formata din iaurt+gris+oua+zahar, apoi se aseaza peste inca 3-4 foi unse intre ele, se pune restul ...
  • Iaurt Curtici (1.8 puncte WW)
  • Sos de iaurt a la Extasssy (1.6 puncte WW)
    Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul, apoi se incorporeaza treptat iaurtul. Se adauga zeama de lamaie dupa gust.  

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: