Puncte Weight Watchers Cremwursti de pasare, Campofrio
Denumire originală: Cremwursti de pasare, Campofrio
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cremwursti de pasare, Campofrio" din categoria "Mezeluri".
Puncte Weight Watchers | 5.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 16 g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 10 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: crenvurst, crenwursti, crenvursti, crenvusti, crenwusti
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Cremwursti de pasare, Campofrio"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mezeluri"
- Cremvusti de pui Forzoso, Cris-Tim (5.2 puncte WW)
Continut ridicat de proteina, continut redus de aditivi, fara conservanti. Produs din carne fiert si afumat. Gama mezeluri pentru copii - Crenvursti Puisor, Agricola Bacau (5 puncte WW)
- Crenvusti de pui, Amadori (4.9 puncte WW)
- Crenwusti de pui (4.9 puncte WW)
- Cocktail Crenvursti decojite, Tulip (4.6 puncte WW)
Ingrediente: carne porc separata mecanic, carne de porc, apa, sare, proteine din lapte, sirop uscat de glucoza, plasma din sange de porc, stabilizator: trifosfat de sodiu, antoxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu.
Alimente similare
- Cremwursti (8.4 puncte WW)
- Omleta cu Cremwursti (10.3 puncte WW)
- Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Lapte de pasare by Tina (2.1 puncte WW)
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe. 1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul ... - Lapte de pasare by Riss (1.7 puncte WW)
1.Se bat albusrile spuma tare cu 7 pastile de zaharina maruntite. 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa ...