Puncte Weight Watchers Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 6 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.56 g/100g | Carbohidraţi | 74.24 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.289 g/100g | Fibre | 12.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.656 g/100g | Zaharuri | 0.41 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.178 g/100g | Proteine | 10.35 g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: proteine, grau, continut, scazut, folosit, moale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Fulgi de cereale (grau, secara, ovaz, orz), Sanovita (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Fulgi de secara, Solaris (5.8 puncte WW)
- Fulgi de grau si secara Granovit, Solaris (5.7 puncte WW)
Alimente similare
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, deschis la culoare, opac, cu continut mediu de proteine in substanta uscata, specific zonelor temperate, folosit pentru paine si bere (6.2 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)
- Biscuiti dietetici Musli-Fructe, cu continut redus de glucide, bogati in proteine, Gerlinea (7.6 puncte WW)