Puncte Weight Watchers Iaurt Casa Buna capsuni, Danone
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt Casa Buna capsuni, Danone" din categoria "Lactate".
Puncte Weight Watchers | 1.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.4 g/100g | Carbohidraţi | 12 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.9 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 11.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 2.7 g/100g | |
Sodiu | 40 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: iaurt danone, iaurt casa buna, casa buna de capsuni
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Iaurt Casa Buna capsuni, Danone"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Lactate"
- Iaurt dietetic 0.1% grasime cu visine, Danone (1.4 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat degresat proteine din lapte fermenţi de iaurt - Iaurt dietetic 0.1% grasime cu piersici, Danone (1.4 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat degresat proteine din lapte fermenţi de iaurt - Iaurt ecologic 2.8% grasime, LaDorna (1.4 puncte WW)
- Iaurt 3,1% grasime, Gusturi Romanesti (1.4 puncte WW)
- Activia de baut fructe de livada, caise, Danone (1.4 puncte WW)
lapte pasteurizat partial degresat, zahar, caise 2.8%( cu adaos de sirop de glucoza-fructoza, coloranti: betacaroen, extract de ardei rosu), guma acacia, lapte praf, fermenti selectionati de iaurt , ferment Bifidus ActiRegularis.
Alimente similare
- Dulceata de capsuni facuta in casa (2.6 puncte WW)
Am fiert fructele cu zaharul pana s-a intarit. - Dulceata de capsuni cu continut redus de zahar, facuta in casa (3 puncte WW)
- Prajitura buna cu branza (4.2 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor. Acestea se bat spuma si se incorporeaza incetul cu incetul in amestecul anterior. Se toarna totul intr’o forma si se lasa la cuptor timp de 30 min ,la ... - Iaurt crema, cu capsuni (2 puncte WW)
- Desert cu iaurt si capsuni (1 puncte WW)
Se face gelatina conform indicatilor de pe plic. Se bat albusurile spuma cu zaharul si siropul, se adauga iaurtul= branza si apoi capsunile si la urma gelatina calduta, se pune in recipient si apoi la frigider ...