Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Inghetata biscuite lapte si miere, Nestle Motta

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Inghetata biscuite lapte si miere, Nestle Motta

Denumire originală: BISCOTTO FIORDILATTE MULTIPACK

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata biscuite lapte si miere, Nestle Motta" din categoria "Inghetate".

Puncte Weight Watchers 6.3 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 8.6 g/100g Carbohidraţi 49.3 g/100g
Grăsimi saturate 6.8 g/100g Fibre 2.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 22.8 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 5.6 g/100g
Sodiu 100 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: lapte, miere, inghetata, biscuite

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Inghetata biscuite lapte si miere, Nestle Motta"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Inghetate"

  1. Inghetata cu Profiterol, Obsession Amicii (6.2 puncte WW)
  2. Inghetata Betty Blue pecan praline, Betty Ice (6.2 puncte WW)
  3. Inghetata Sandwish, Gelatelli (6.2 puncte WW)
  4. Inghetata ciocolata-vanilie, Napoca de Lux (6.2 puncte WW)
    inghetata lapte, frisca, zahar, sirop de glucoza, ulei de cocos, lapte praf degresat, zer dulce praf, cacao, stabilizatori: guma carruba, guma guar, emulsificator: mono si digliceride, aroma: vanilie, colorant: betacaroten glazura de ciocolata 27% zahar, cacao 15%, ulei ...
  5. Inghetata Clasic ciocolata-vanilie, Napoca (6.2 puncte WW)
    INGHETATA LAPTE FRISCA SIROP DE GLUCOZA ULEI DE COCOS LAPTE PRAF ZER DULCE, CACAO, AROMA VANILIE COLORANT BETACAROTEN CONSTITUENTI PRODUS FINIT: -GLAZURA CIOCOLATA 27% -GRASIME 15% -SUBSTANTA USCATA 45%

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: