Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Inghetata Non Stop cu aroma de vanilie si topping de caramel si cu aroma de cacao si topping de cacao, Top Gel

Denumire originală: Inghetata Non Stop cu aroma de vanilie si topping de caramel si cu aroma de cacao si topping de cacao, Top Gel

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata Non Stop cu aroma de vanilie si topping de caramel si cu aroma de cacao si topping de cacao, Top Gel" din categoria "Inghetate".

Puncte Weight Watchers 4.2 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 8.3 g/100g Carbohidraţi 23 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 2.1 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: ciocolata, inghetata, inghetata top gel, caramel

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Inghetata Non Stop cu aroma de vanilie si topping de caramel si cu aroma de cacao si topping de cacao, Top Gel"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Inghetate"

  1. Inghetata de vanilie cu jeleu de fructe rosii, Cremissimo Vanille mit Roter Grütze (4.2 puncte WW)
  2. Inghetata Polar Autentic cu aroma de vanilie, Alpin57 Lux (4.2 puncte WW)
    lapte praf degresat rehidratat, zahar, grasimi vegetale, zer praf, stabilizatori (guma de guar, guma din seminte de carruba), emulgatori (mono si digliceride ale acizilor grasi), aroma, colorant (caroten)
  3. Inghetata cu aroma de vanilie, Amicii (4.2 puncte WW)
  4. Vafa cu inghetata cu aroma de vanilie, 365 (4.2 puncte WW)
  5. Inghetata cu bucati de visine, cirese si sos de ciocolata, Mövenpick (4.2 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: