Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Japoneze, AndraAle

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Japoneze, AndraAle

Denumire originală: Japoneze

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Japoneze, AndraAle" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 7.6 /100g Colesterol 16.8 mg/100g
Grăsimi 7.8 g/100g Carbohidraţi 60.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 9.6 g/100g
Sodiu 46.2 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: japoneze

Informaţii/ingrediente

  • faina alba: 1000 gr
  • unt: 100 gr
  • lapte; 600 gr
  • drojdie: 50 gr
  • sare: 2 lingurite
  • zahar: 2 lingurite

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu zaharul pana la lichefiere, se adauga 6-7 linguri de lapte cald si 2 linguri de faina. Se omogenizeaza si se lasa intr-un loc caldut, cateva minute, pana cand incepe drojdia sa actioneze (face basici). Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face loc la mijloc si se toarna maiaua (drojdia dospita). Se toarna restul de lapte caldut si se incepe framantatul. Dupa ce aluatul este omogen, se adauga untul topit, dar nu fierbinte, si se framanta pana la obtinerea unui aluat neted, nelipicios, care se aseaza intr-un vas uns cu o pelicula fina de ulei, se acopera (cu folie alimentara sau cu un prosop de bucatarie) si se aseaza la crescut intr-un loc caldut, pana isi dubleaza volumul (cam 30 de minute).
Aluatul deja crescut se rastoarna pe planul de lucru uns cu ulei. Se imparte aluatul in bucati cat mai egale, aproximativ de dimensiunea unui ou mai mare si se lucreaza fiecare bucata in parte. Se aseaza toate intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se lasa sa mai creasca 20-30 de minute. Se incinge cuptorul la 180 de grade si se ung japonezele crescute cu ce prefera fiecare pentru finisat: galbenus de ou, ou batut, albus batut, lapte etc. Se pot presara si cu seminte. Se coc in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 25 de minute.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Tarta cu spuma de lamaie - jolye79 (7.6 puncte WW)
  2. Sfintisori, mucenici (7.5 puncte WW)
    Drojdia zdrobita se amesteca cu 4 linguri de lapte caldut, 3 linguri de faina, o lingurita de zahar si se lasa 20 de minute sa creasca in volum. Se freaca 5 galbenusuri cu un praf ...
  3. Fursecuri dietetice (7.5 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele uscate intr`un bol. Apoi intr`un bol separat se amesteca laptele,untul,albusul si esenta de vanilie. Intr`un final se combina cele doua,se formeaza un aluat, se intinde si se fac forme. Se da la cuptor in jur ...
  4. Biscuiti de ovaz, Andrylici (7.5 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o pasta lipicioasa. Formam biscuiti ovali sau rotunzi, ii punem pe foaie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 20-25 de minute.
  5. Biscuiti cu susan si tarate by Tina (7.5 puncte WW)
    Se amesteca toate, se formeaza biscuiti, se pun pe hartie de copt la cuptor cca. 30 min Rezulta 7 biscuiti

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: