Puncte Weight Watchers Musli Vitalis Plus crocant cu nuci, Dr. Oetker
Denumire originală: Vitalis Knusper Plus Nussmischung
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Musli Vitalis Plus crocant cu nuci, Dr. Oetker" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 10.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 23.3 g/100g | Carbohidraţi | 56 g/100g | |
Grăsimi saturate | 6.4 g/100g | Fibre | 6.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 20.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.2 g/100g | |
Sodiu | 200 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: musli, nuci
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Musli Vitalis Plus crocant cu nuci, Dr. Oetker"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Cereale crocante de ovaz, Alnatura (10.9 puncte WW)
- Musli Crunchy, Kaufland (10.7 puncte WW)
- Musli Crunchy cu miere si alune, Stilla Natura (10.7 puncte WW)
- Muesli Country crisp, Jordans (10.7 puncte WW)
- Cereale crocante Tropical, Mr. Breakfast (10.7 puncte WW)
Alimente similare
- Mix/amestec (musli) de fructe uscate, cereale, alune/nuci, obisnuit, cu bucati de ciocolata, fara sare, cu nuci si seminte (12.3 puncte WW)
- Mix/amestec (musli) de fructe uscate, cereale, alune/nuci, obisnuit, fara sare (11.7 puncte WW)
- Produse de patiserie daneza, cu nuci (include produse de patiserie cu migdale; stafide si nuci; nuci si scortisoara) (10.3 puncte WW)
- Baton bio crocant cu susan, Schok's (11.8 puncte WW)
Batoanele de susan Schock sunt nu numai deliciose dar contin si multe elemente nutritive valoroase, grăsimi, proteine, vitaminele E, B1, B2, B6, acid folic, magneziu şi calciu aducand o contribuţie importantă alimentatiei de zi cu ... - File de merluciu pane, crocant (4.4 puncte WW)
se taie fileurile de merluciu in bucati porivite, se condimenteaza cu condiment special pentru peste (sau sare si piper dupa gust) se scufunda fileurile in amestecul format din iaurt si ou, se tavalesc prin amestecul ...