Puncte Weight Watchers Krönung Cappuccino so leicht, Jacobs
Denumire originală: Krönung Cappuccino so leicht
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Krönung Cappuccino so leicht, Jacobs" din categoria "Bauturi".
Puncte Weight Watchers | 6.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 8.1 g/100g | Carbohidraţi | 40.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 8 g/100g | Fibre | 2.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 19 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 300 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: cappuccino, capucino
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Krönung Cappuccino so leicht, Jacobs"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Bauturi"
- Cappuccino Skinny, Nescafe (6 puncte WW)
- Cappuccino clasic cu frisca (2.5 puncte WW)
- Frappe Light (2.3 puncte WW)
2 lingurite ness, 2 lingurite zahar, 400 ml lapte degresat, 3 lingurite inghetata ciocolata dr oetket cu lapte degresat, 2 lingurite frisca light, topping caramel - Cappuccino cu lapte integral, Starbucks (1.8 puncte WW)
- Very Vanilla Latte, Gloria Jean's Coffees (1.8 puncte WW)
Se foloseste lapte Raraul de 3.5% grasime, adaugat la lipide +3.5 gr/100ml.
Alimente similare
- Negresa cu cappuccino (11.7 puncte WW)
Blat: 120 g ciocolata amaruie 85 g unt 1 lingurita ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte 100 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 2 oua 1/2 cana faina 1 virf cutit de sare 1/2 cana de miez de nuca Crema: 150 g crema de ... - Cappuccino italian (1.3 puncte WW)
- Cappuccino Amaretto (1.3 puncte WW)
- Prajitura cu cappuccino (8.9 puncte WW)
Blat: 7 oua 150 g zahar 150 g faina 2 plicuri cappuccino 100 g nuca prajita si macinata 1 plic praf de copt Crema: 225 g zahar 250 g unt 3 oua 5 plicuri cappuccino cu gust de alune Sirop: 5 lg zahar 200 ml apa Glazura: 250 ml frisca lichida nuca ... - Rulada cu crema de cappuccino (7.4 puncte WW)
Blat: 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina esenta de vanilie Crema: 200 ml frisca lichida 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino 1 lingurita gelatina