Puncte Weight Watchers Maioneza made by Dorutza
Denumire originală: Maioneza made by Dorutza
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Maioneza made by Dorutza" din categoria "Grasimi".
Puncte Weight Watchers | 22.1 /100g | Colesterol | 217.3 mg/100g | |
Grăsimi | 81.4 g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 3.5 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: maioneza, made, dorutza
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Maioneza made by Dorutza"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Grasimi"
- Maioneza, Noor (21.6 puncte WW)
- Maioneza (21.3 puncte WW)
- Maioneza cu oua, Delhaize (21.2 puncte WW)
- Maioneza de casa a la savingtavia (21.2 puncte WW)
Ingredientele se bat cu blender-ul. - Maioneza, 77% grasime, Hellmann's (21.1 puncte WW)
Ingrediente: ulei vegetal 77%, galbenus de ou 1,3%, otet, zahar, ou 3,5%, sare 1%, mustar, antioxidanti (EDTA si BHA), arome, colorant (beta caroten)
Alimente similare
- Supa de cartofi, made by Dorutza (0.5 puncte WW)
ceapa, ardei, morcovi,cartofi, smantana, faina, ulei, dafin, piper, apa - Pizza cu ciuperci si sunca Praga, home made by Dorutza (5.8 puncte WW)
blat- 250 grame faina neagra, 50 gr faina alba, 1 lingura untura, putina sare, o lingurita zahar brun, drojdie, apa 200 ml. dupa ce a dospit se intinde pe o tava pe care s-a pus hartie de copt, sau tava unsa ... - Bomboane cocos, home made (13.9 puncte WW)
80g fulgi nuca de cocos, 40g ulei extravirgin de cocos, 40 g smantana pentru frisca Lactis, 40g ciocolata 90% Lindt Compozitia am insulcit-o cu 5 picaturi de stevia lichida (indulcitor natural) - Salata de vinete cu maioneza light si maioneza de casa (2.2 puncte WW)
- Lasagna pui, by Dorutza (4.8 puncte WW)
sos bechamel - Se topeste untul pe foc mic intr-o craticioara. Se adauga faina si se amesteca bine pana obtinem o crema. Incepem sa adaugam laptele, incet amestecand mereu . Cand incepe sa aiba o consistenta mai groasa ...