Puncte Weight Watchers Parizer de pasare, Ana si Cornel
Denumire originală: Parizer de pasare
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Parizer de pasare, Ana si Cornel" din categoria "Mezeluri".
Puncte Weight Watchers | 5.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 16.5 g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: parizer, parizer pasare, parizer pui
Informaţii/ingrediente
Produs fiert, acoperit de o membrană artificială necomestibilă.
Parizerul este făcut din carne de pasăre (>50%), carne de pasăre dezosată mecanic, piele de pasăre, emulsie de şorici, amidon alimentar, proteină vegetală din soia, sare, stabilizator(polifosfaţi de Na,K,Ca), condimente şi extracte naturale din condiment, agent de îngroşare (caragenan, gumă guar, gumă Konjak), antioxidant (izoascorbat de sodiu, acid ascorbic), potenţiator de aromă (glutamat de sodiu), aromă,dextroza si, extract de drojdie, colorant natural (carmin), conservant (nitrit de sodiu).
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mezeluri"
- Parizer porc, Marca 1 (5.3 puncte WW)
- Mini Parizer Porc, Cris-Tim (5.3 puncte WW)
- Mortadella cu carne tocata de porc, Espina (5.2 puncte WW)
- Mortadella Martinel, Reinert (5.1 puncte WW)
Mortadella fina cu carne de pasare pentru gurmanzii mici si mari - Parizer cu sunca, Cris-Tim (5.1 puncte WW)
Alimente similare
- Parizer (5.9 puncte WW)
- Parizer Baromfi parizsi (7 puncte WW)
- Omleta cu cascaval si parizer de pui (6.1 puncte WW)
se taie cascavalul si parizerul cubulete si se amesteca cu ouale si se prajeste in tigaia de teflon cu putin ulei de masline. - Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Lapte de pasare by Tina (2.1 puncte WW)
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe. 1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul ...