Puncte Weight Watchers Prajitura casei cu mere confiate, Alka
Denumire originală: Prajitura casei cu mere confiate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura casei cu mere confiate, Alka" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 10.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 22.8 g/100g | Carbohidraţi | 47.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: prajitura alka, prajitura casei, prajitura cu mere confiate
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Prajitura casei cu mere confiate, Alka"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Mini cake, Bravo (10.2 puncte WW)
- Rulada cu crema de caramel, Swiss Roll (10.2 puncte WW)
- Pandispan integral, Sponge Cake Integral (10.2 puncte WW)
- Rulada umpluta cu crema de lapte (28%) acoperita cu ciocolata (29%), Milka Tender XL Milch (10.2 puncte WW)
- Rulada umpluta cu crema de lapte (28%) cu branza mascarpone si cafea acoperita cu ciocolata (29%), Milka Tender XL Tiramisu (10.2 puncte WW)
Alimente similare
- Prajitura casei cu vanilie si gem de caise (9.6 puncte WW)
- Prajitura cu mere (5 puncte WW)
Intr-un castron se pun merele rase, se adauga faina, zaharul, praful de copt, cele 4 oua, uleiul, scortisoara si se amesteca toate cu ajutorul unei linguri din lemn. Se ia o tava (ce forma doriti), se ... - Prajitura cu Mere Storm (4 puncte WW)
Se bat ouale spume si apoi se adauga taratele de ovaz macinate, galbenusurile, laptele, indulcitorul si praful de copt. Merele se rad, se scurg si se orneaza cu multa scortisoara si merisoare. Compozitia se toarna jumatate intr-o ... - Prajitura cu mere, de casa (4.1 puncte WW)
- Prajitura dietetica cu mere (5.3 puncte WW)
Se freaca ouale. Se adauga uleiulsi zaharul si se bat ouale pana capata o consistenta spumoasa. Se adauga sarea, praful de copt, laptele si faina treptat. Se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se da ...