Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Prajitura cu crema de biscuiti si rom

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Prajitura cu crema de biscuiti si rom

Denumire originală: Prăjitura cu cremă de biscuiţi şi rom

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu crema de biscuiti si rom" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 8.7 /100g Colesterol 33 mg/100g
Grăsimi 19.5 g/100g Carbohidraţi 42.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 22 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 5.5 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: biscuiti, prajitura, rom, crema

Informaţii/ingrediente

Blat:

  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri apa
  • 8 linguri faina
  • un plic praf de copt

Crema:

  • 400 g biscuiti simpli
  • 1 cana de nuca macinata
  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri gem de caise
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 250 g de unt

Glazura:

  • 160 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao neagra
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri si jumatate de apa fierbinte

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Prajitura cu rom si lichior de cafea (8.7 puncte WW)
    Blat: 8 oua 10 lg zahar 8 lg faina 1 plic praf de copt Crema: 100 ml lichior de cafea 25 ml esenta de rom 200 g nuca 1 lingura pudra de roscove 200 g margarina 150 g zahar 150 g marmelada de caise Glazura: 1 plic glazura de ...
  2. Chec de casa (8.6 puncte WW)
    Se bat ouale, se amesteca cu celelalte ingrediente, se da la cuptor.
  3. Bomboane de migdale, nuca de cocos si banane (8.6 puncte WW)
    Am macinat migdalele formand o faina pe care am amestecat-o cu banana sfaramata cu furculita si restul de ingrediente.Am format bombite pe care le-am dat la frigider.
  4. Ciocolata cu nuca de cocos, by Sunshine (8.6 puncte WW)
    Se prepara dupa retata clasica.
  5. Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici (8.5 puncte WW)
    Intr-un vas se amesteca faina, praful de budinca, sarea, praful de copt, si bicarbonatul. In alt vas incapator, se pune untul+ uleiul+ zaharul, si mixeaza cu viteza cea mai micapentru aprox 2 minute. Adaugam apoi ouale, pe ...

Alimente similare

  • Prajitura cu crema (2.3 puncte WW)
    Blaturi (2) : Se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare, se adauga galbenusurile, esenta de vanilie si la urma se incorporeaza faina si fulgii de ciocolata.  Spuma obtinuta se pune in ...
  • Prajitura cu nuca si crema de ciocolata cu rom (11.5 puncte WW)
    Foi: 1 ou 125 g unt 1 pahar de zahar 2 linguri cu miere 4 linguri cu lapte 150 g nuca macinata 1 lingurita rasa amoniac 1 fiola esenta de vanilie faina cat cuprinde Crema: 400 ml frisca lichida 200 g ciocolata amaruie 1 fiola esenta de rom 1 ...
  • Prajitura cu crema de vanilie si prune (5.5 puncte WW)
    Foi: 700 g faina 200 g zahar pudra 250 g unt 1 lingura rasa scortisoara 1 lingurita rasa bicarbonat sodiu 1 ou 250 g smantana putin lapte Crema de vanilie: 400 ml lapte 6 galbenusuri 200 g zahar 4 linguri faina 2 linguri amidon ½ pastaie vanilie 250 ml frisca Crema de ...
  • Prajitura cu crema de nuci si visine (5.4 puncte WW)
    Blat: 6 oua 6 linguri zahar 1 plic zahar vanilat sare 4 linguri faina 2 linguri cacao Crema de nuci: 100 g nuci macinate lapte fierbinte cat sa le lege zahar dupa gust coaja de lamaie 1 lingura faina sare 1 plic zahar vanilat 100 g unt moale Crema de cacao: 200 ...
  • Prajitura cu crema de lamaie si fructe de padure (5.6 puncte WW)
    Blat: 6 oua 5 linguri de rom 3 linguri apa 180 g zahar 2 pliculete zahar vanilat 180 g faina 25 g cacao 1 plic praf de copt Crema: 10 g gelatina 500 g fructe de padure 750 g branza de vaci 5 linguri miere 1 esenta de vanilie sucul ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: