Puncte Weight Watchers Praline fine de ciocolata amaruie cu crema portocale, Heidi
Denumire originală: Pralinetti Mousse Brasil Heidi
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Praline fine de ciocolata amaruie cu crema portocale, Heidi" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 13.6 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 35 g/100g | Carbohidraţi | 47.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 7.6 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata amaruie, ciocolata heidi, praline cu crema, praline cu portocale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Praline fine de ciocolata amaruie cu crema portocale, Heidi"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Pralinetti cu cappuccino, Heidi (13.5 puncte WW)
- Primoline Capsuni, Primola (13.4 puncte WW)
- Praline din ciocolata cu lapte si alune de padure intregi, Heidi (13.3 puncte WW)
- Praline umplute cu crema de lapte si cereale crocante, Witor's (13.3 puncte WW)
- Praline I love Milka de ciocolata cu lapte din Alpi, umplute cu crema de migdale si un strat de alune crocante, Milka (13.3 puncte WW)
zahar, grasime vegetala, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, zer praf, alune 3.5%, pasta de migdale 3%, grasime din lapte, emulsificatori (lecitina de soia, E476), pasta de alune, sare, arome
Alimente similare
- Praline fine Belgiene (14 puncte WW)
- Prajiturele, cu chipsuri/bucati de ciocolata, preparate obisnuit, fine (10.3 puncte WW)
- Batoane de cereale Granola Bars, fine, neinvelite, cu bucati de ciocolata (9 puncte WW)
- Batoane de cereale Granola Bars, fine, neinvelite, cu bucati de ciocolata, graham si zefir (9 puncte WW)
- Praline de ciocolata raw (13.5 puncte WW)
Se topeste untul de cacao la baie de abur, se ia de pe foc si se adauga siropul de agave si cacao. Se pune in forme si se lasa la racit. Dupa ce se intareste se scoate ...