Puncte Weight Watchers Pulpa de rosii cu usturoi, Cirio
Denumire originală: Polpa con Aglio
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pulpa de rosii cu usturoi, Cirio" din categoria "Legume".
Puncte Weight Watchers | 0.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.2 g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: usturoi, pulpa rosii
Informaţii/ingrediente
Rosii 65%, suc de rosii, usturoi 1.2%, ulei de masline, oregano 0.1%, acid citric
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Legume"
- Rosii Cherry (0.4 puncte WW)
- Bulion fara zahar (0.4 puncte WW)
- Rosii taiate cuburi, Olympia (0.4 puncte WW)
Ingrediente: pulpa de rosii taiata cuburi, suc de rosii, sare. - Rosii pasate, Arrigoni (0.4 puncte WW)
Rosii, sare, corector de acid, acid citric - Cubulete de rosii in conserva, Gustato (0.4 puncte WW)
pulpa de rosii, suc de rosii, acid citric
Alimente similare
- Pulpa curcan inabusita cu usturoi (3.6 puncte WW)
- Bruschete cu rosii si usturoi by denisa232001 (3 puncte WW)
Rosiile se taie cubulete mici, se amesteca cu usturoiul pisat, cu uleiul busuiocul si celelalte condimente. Painea se taie in 4(fiecare felie) cupa care se aseaza in tava de cuptor si se coace/prajeste aprox 20 ... - Piept de pui la cuptor cu rosii si usturoi (3 puncte WW)
Pieptul de pui se taie cubulete mici (sau fasii). Rosiile se taie felii subtiri, ceapa rondele iar usturoiul betigase. Totul se pune in tava la cuptor iar peste se adauga supa de gaina. Se lasa la ... - Sos de rosii si usturoi traditional by Tina (1.9 puncte WW)
- Sos de rosii cu busuioc si usturoi a la sherpika (1.2 puncte WW)
Ceapa si usturoiul se inmoaie in ulei pe foc, se adauga rosiile si o ceasca cu apa, se lasa sa fiarba la foc mic, partial acoperit, aproximativ 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. Se ...