Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Salam de porc afumat, Twinner

Denumire originală: Smoked Cooked Pork Sausage

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Salam de porc afumat, Twinner" din categoria "Mezeluri".

Puncte Weight Watchers 3.3 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 7 g/100g Carbohidraţi 1 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 17.3 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: porc, salam afumat

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Salam de porc afumat, Twinner"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mezeluri"

  1. Salam piept pui (2.4 puncte WW)
  2. Salam cu piept de pui, Ana si Cornel (2.4 puncte WW)
    Produs fiert. Membrana artificiala necomestibila. Ingrediente:Piept pui dezosat(>50%),piele pasare,apa,proteina vegetala din soia,amidon alimentar,sare,condimente si extracte naturale din condimente,stabilizatori(polifosfati de Na, K, Ca, citrat trisodic)aroma si potentiator de aroma(glutamat de sodiu)antioxidant(izoascorbat de Na) agent de ingrosare(caragenan,guma Konjak),dextroza,colorant natural(carmin),conservant(nitrit ...
  3. Salam victoria, Best Farm (2.3 puncte WW)
  4. Salam din piept de curcan, Cora (1.9 puncte WW)
    Produs fiert si ambalat in membrana artificiala.
  5. Salam Victoria afumat, Meda (0 puncte WW)
    pulpa porc, carne porc, slanina, apa, adaos proteic, sare, stabilizatori (difosfat de sodiu), condimente, lactoza, antioxidant (acid ascorbic), conservant (nitrit de sodiu), potentiator de aroma (glutamat monosodic), colorant natural (cosenila).

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: